Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ma pomysły chłopak [emoji23] ja mam kontakty zabezpieczone bo młoda lubi paluchy tam pchać [emoji51]Dziękujeidę oglądać
u nas właśnie kiepsko ze sklepem stacjonarnym, te w galerii pozamykane :/ Nie wiem, naprawdę nie wiem [emoji85] jak Daga i jej waga ? Igora dawno nie ważyłam, ale może jakieś 8200 na liczniku wybije [emoji85][emoji85][emoji85] zazdroszczę u nas ostatnio i skok i zęby i trudne czasy [emoji23]Igor też tak robi tylko na podłodze albo karton od książeczek bierze i jeździ z nim na niedźwiadka nie patrząc co jest przed nim zawał co 5 min murowany [emoji23] albo jak już naprawdę się nudzi i nie wie co wymyśleć to bierze bidon i próbuje tą rurkę włożyć do kontaktu [emoji85][emoji85][emoji85]Mam nadzieję, że ta jedynka mu wyjdzie bo raz, że strasznie śmiesznie wygląda [emoji85] to jakoś mnie to stresuje [emoji85] ale dziękuje
![]()
A co do wagi to nie wiem, ale raczej podobnie jak Igor, może trochę ponad 8kg będzie [emoji2955] dowiem się w następny poniedziałek bo mamy szczepienie, 3 dawka pneumokoków [emoji51]