reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Popieram. Pomaga. Od wyjścia ze szpitala męczy mnie co drugi dzień mniej więcej franca jedna.
Kciuki za wizytę. Też mam czasem takie dni, że mała mniej się rusza. Zjedz coś słodkiego, połóż się i poobserwuj swojego dżentelmena :) :)

A ja dzisiaj o 19 wizyta kontrolna tych komór w główce naszej Mai plus kontrola szyki z pessarem.
Boję się jak cholera.
Trzymam kciuki,żeby skończyło się na strachu!! Obyś już od dzisiaj była w pełni spokojna!

@Maliina potwierdzam, rennie pomaga mi na kilka godzin ;) zgagę mam niemal codziennie.

@Wiktorka88 mój synek też zawsze mniej aktywny w dzień wizyty u lekarza ;) ja myślę,że nasze dzieci robią nam to specjalnie, takie łobuziaki już w brzuszku :) powodzenia dzisiaj!

Nie no rusza sie rusza, ale wcześniej z wielką siłą, a teraz leciutko. Pewnie jakoś tyłem leży czy coś.
Forget mocno trzymam kciuki za wizyte

Dziewczyny tak jak napisałam chwycilam mleko i zjadlam rennie. Alw migdaly dobry pomysł :)

Dziewczyny powodzenia na wizytach.
A ja walcze ze stolikiem wlasnie dotarl. Ciekawe czy go zloze bez uszczerbku:p
IMG_20181113_115719.jpg

Edit
Nawet udalo sie złożyć :D
IMG_20181113_125005.jpg

Załączniki

• IMG_20181113_115719.jpg
    IMG_20181113_115719.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 723
  • IMG_20181113_125005.jpg
    IMG_20181113_125005.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 710
Ostatnia edycja:
Ja juz po wizycie. Wszystko dobrze. Mlody rosnie ma juz 900 gram. Jestem szczesliwa

Super [emoji846] gratuluje i bardzo się cieszę. Lubię takie pozytywne wieści. Ja na 18 dopiero, a orzec chwila przyszły mu wyniki badań i w moczu białko 17,5 mg, moczany i bakterie... także świetnie się zapowiada [emoji853] i czuje, ze mam jeszcze infekcje przez ten pessar i luteinę.

Ach te dziewczyny. Wizytuja i nie napisza. Ja ciagle wchodze i odswiezam str i pustka.

Snilo mi sie dzis winko.. Pyszne mniam mniam. We snie zapomniałam o ciazy i napilam sie 2 lampek. Chyba jakies pragnienie mi sie włączylo.

reklama
Hej dziewczyny, nie wiem czy mnie pamiętacie z wątku staraczek. Ale ta jakoś ciężko było mi pisać. Chętnie będę się udzielała. Jestem na majówkach [emoji846]
Za dwa dni mam wizytę po ponad 5 tygodniach i już przebieram nogami, mały stres też jest.

Do góry