reklama
@Wiktorka88 O a moze sedno jest w przedszkolu? Moze ktos nie zareagowal na jej apel o siusiu? Albo to taki buncik maly. Dzieci do 8 rż bodajze moga posikiwac. Mam nadzieję że znajdziecie sposob. A moze jakas tablica motywacyjna? Codziennie odznaczenia jak Lenka nie zrobi siusiu w majtki i na koniec jakis maly upominek? Na dzieciaki magicznie dzialaja uśmiechnięte buzki i smutne buzki.
@ilonaz przypomnij mi ktory masz tc? Bo na tel nie mam suwaczkow a laptop swiezo do serwisu trafil.. Ze 30 dni maja na naprawe wiec szybko nie wroci.
Dodam od siebie ze jesli to poczatek ciąży to ja tez tak cierpialam.. Bole brzucha na początku towarzyszyly jak na @ ponadto rozciagajaca macica byla okropnie bolesna.. Straszliwe skurcze mialam przy tym.. Pozniej mialam bol jajnika jak na owu.. I bylam na wizycie swiezo po zglosilam lelarzowi i powiedział ze ten owulacyjny bol tez jest normalny. Ze jeszcze troche czasu minie zanim organizm przestawi sie na ciążę. I rzeczywiscie w kolejnym planowanym terminie @ i owu nie bylo juz tego. Oczywiście jesli Cie cos niepokoi warto skonsultowac z lekarzem.
@ilonaz przypomnij mi ktory masz tc? Bo na tel nie mam suwaczkow a laptop swiezo do serwisu trafil.. Ze 30 dni maja na naprawe wiec szybko nie wroci.
Dodam od siebie ze jesli to poczatek ciąży to ja tez tak cierpialam.. Bole brzucha na początku towarzyszyly jak na @ ponadto rozciagajaca macica byla okropnie bolesna.. Straszliwe skurcze mialam przy tym.. Pozniej mialam bol jajnika jak na owu.. I bylam na wizycie swiezo po zglosilam lelarzowi i powiedział ze ten owulacyjny bol tez jest normalny. Ze jeszcze troche czasu minie zanim organizm przestawi sie na ciążę. I rzeczywiscie w kolejnym planowanym terminie @ i owu nie bylo juz tego. Oczywiście jesli Cie cos niepokoi warto skonsultowac z lekarzem.
ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Własnie zachowuje sie normalnie. Nie ma nic co moglo by niepokoić. Po prostu przyszla ze żłobka i ppwiedziała, że Lena już wołać siku nie bedzie. No i nie woła. Jesli jej przypominam to siada i robi, ale jesli nie to sika gdzie popadnie i się śmieje. Pieluchy jej nie założę znowu, ale dosyć mam nie powiem.
Ja dzien zaczynam od melisy bo to wlurwienie mnie wykończy
Hmmm... a może chce zwrócić na siebie Twoja uwagę? Jak reaguje na to, ze jesteś w ciąży?
Anolik
9 skończonych, zaczynam dzisiaj 10tc.@Wiktorka88 O a moze sedno jest w przedszkolu? Moze ktos nie zareagowal na jej apel o siusiu? Albo to taki buncik maly. Dzieci do 8 rż bodajze moga posikiwac. Mam nadzieję że znajdziecie sposob. A moze jakas tablica motywacyjna? Codziennie odznaczenia jak Lenka nie zrobi siusiu w majtki i na koniec jakis maly upominek? Na dzieciaki magicznie dzialaja uśmiechnięte buzki i smutne buzki.
Na podobnym etapie zaczęło mi ustępować wszystko. Kiedy masz wizyte? Moze lepiej wspomniec o tym lekarzowi?9 skończonych, zaczynam dzisiaj 10tc.
Zmijka25
Cześć dziewczyny! dziś moja młodsza siostra kończy 20 lat, od rana mam świetny humor mimo małego incydentu podczas śniadania [emoji14] a mianowicie, lekko cofnął mi się serek Almette z pomidorem, który do tej pory jako jedyny wchodził bez zarzutu, więc nie wiem co będę teraz jeść [emoji28]
I nie wiem czy to magia zwolnienia, spokoju psychicznego czy czego ale brzuch zupełnie przestał mnie boleć!! Miękki i w ogóle, ekstra [emoji108]
I nie wiem czy to magia zwolnienia, spokoju psychicznego czy czego ale brzuch zupełnie przestał mnie boleć!! Miękki i w ogóle, ekstra [emoji108]
ForgetMeeNot
Cześć dziewczyny! dziś moja młodsza siostra kończy 20 lat, od rana mam świetny humor mimo małego incydentu podczas śniadania [emoji14] a mianowicie, lekko cofnął mi się serek Almette z pomidorem, który do tej pory jako jedyny wchodził bez zarzutu, więc nie wiem co będę teraz jeść [emoji28]
Uwielbiam Almette z pomidorem [emoji846] stałe obecny w mojej lodowce. Może to jednorazowy epizod.
Ciesz się tum stanem w takim razie. Stres i napięcie psychiczne naprawdę wpływają na nasze brzuszki. Ja pracuje nad tum zeby uwolnić głowę od czarnych myśli [emoji846]
Anolik
Ostatnio mu mówiłam, ale uspokoił, że wszystko jest ok, żeby w razie czego brać nospę. Ale i tak mu wspomnę, że te bóle są jak na @, a niekiedy tak jak wspomniałaś, jajnik boli jak na owulację.Na podobnym etapie zaczęło mi ustępować wszystko. Kiedy masz wizyte? Moze lepiej wspomniec o tym lekarzowi?
Ostatnia edycja:
Zmijka25
Właśnie u mnie ten zestaw to hit już od wielu, wielu lat więc mam nadzieję że to jednorazowo - jutro podejmuję kolejną próbę, chcąc nie chcąc w sumie bo mam zapas 13 opakowań [emoji23][emoji23][emoji23] była promka w Auchan i M mnie obkupił hahahhaUwielbiam Almette z pomidorem [emoji846] stałe obecny w mojej lodowce. Może to jednorazowy epizod.
Ciesz się tum stanem w takim razie. Stres i napięcie psychiczne naprawdę wpływają na nasze brzuszki. Ja pracuje nad tum zeby uwolnić głowę od czarnych myśli [emoji846]
A jakie to czarne myśli Ciebie trzymają?! A kysz, uciekać natychmiast! Jest dobrze i będzie dobrze aż do lutego, a potem tylko lepiej [emoji16]
reklama
Wiktorka88 O
Mallina w zlobku super sie czuje. Myślę, że tp bunt właśnie.
Forget na razie nie ma tutaj problemow. Tłumacze jej, ogladamy ksiazeczki jak wyglada dzodzia w brzuszku. Mysle, że to bunt 2 latka...
Forget na razie nie ma tutaj problemow. Tłumacze jej, ogladamy ksiazeczki jak wyglada dzodzia w brzuszku. Mysle, że to bunt 2 latka...