reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Czyli jednak próbujecie ?
emoji846.png
Tzn dopiero gdzieś od lutego, kto wie czy nie później. ;)

reklama
Szkoda, że musiałyśmy się odizolować, szkoda, że nasze szczęście komuś przyprawia smutek, no szkoda. :( Ale sercem jestem dalej w tamtym wątku i trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki. :)
Hej hej pamiętasz mnie rozmawialysmy prywatnie w grudniu zeszłego roku zapamiętałam ciebie dobrze się nam rozmawiało powiedz mi udało się ? [emoji52]

Hej hej pamiętasz mnie rozmawialysmy prywatnie w grudniu zeszłego roku zapamiętałam ciebie dobrze się nam rozmawiało powiedz mi udało się ? [emoji52]
Pamiętam trochę, ale powiem Ci, że z tyloma dziewczynami pisałam, że już mi się miesza. ;) Najczęściej zapamiętuje po avatarach. :) Udało się i nie... Ciąża biochemiczna a potem ciąża zaśniadowa - poroniłam w 6tc.

Witajcie:) wczoraj krakalam ze juz 5 dni glowa mnie nie bolala i myślałam ze moze mam to juz za soba i pod wieczor tak mnie wzielo ze zadna kapiel odpoczynek, picie wody nie pomoglo i wzięłam apap. W nocy po 3 juz spac nie moglam taka zgaga palila. Dzis pewnie bede zombie

Bede musiala sie zaopatrzyc bo nie spodziewalam sie ze juz moze mnie dopasc. Po omacku poszlam wypic zimne mleko z lodówki chwycilam rennie i ulga nastąpiła ale spac sie juz nie dalo.

Dodzwonilam sie w końcu do kliniki na polowkowe i bede miapa dopiero 28.12!! Jak ja to wytrzymam :(

reklama
Na zgage migdały polecam !!
Popieram. Pomaga. Od wyjścia ze szpitala męczy mnie co drugi dzień mniej więcej franca jedna.
Kciuki za wizytę. Też mam czasem takie dni, że mała mniej się rusza. Zjedz coś słodkiego, połóż się i poobserwuj swojego dżentelmena :) :)

A ja dzisiaj o 19 wizyta kontrolna tych komór w główce naszej Mai plus kontrola szyki z pessarem.
Boję się jak cholera.

Do góry