1
174974
Gość
Tzn dopiero gdzieś od lutego, kto wie czy nie później.Czyli jednak próbujecie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn dopiero gdzieś od lutego, kto wie czy nie później.Czyli jednak próbujecie ?
Jak nie zapomnę to będę pisać. Dzisiaj z mężem pojechaliśmy oddać kociaka, została jedna ślicznotka ale zarezerwowana. A tak to pogoda mnie troche dobija.Fajnie, ze watęk odżył @Migdalove musisz pisac, bo be Ciebie watek zamiera
kochana jak się czujesz? Jak szyjka?Uwielbiam Almette z pomidorem [emoji846] stałe obecny w mojej lodowce. Może to jednorazowy epizod.
Ciesz się tum stanem w takim razie. Stres i napięcie psychiczne naprawdę wpływają na nasze brzuszki. Ja pracuje nad tum zeby uwolnić głowę od czarnych myśli [emoji846]
Hej hej pamiętasz mnie rozmawialysmy prywatnie w grudniu zeszłego roku zapamiętałam ciebie dobrze się nam rozmawiało powiedz mi udało się ? [emoji52]Szkoda, że musiałyśmy się odizolować, szkoda, że nasze szczęście komuś przyprawia smutek, no szkoda. Ale sercem jestem dalej w tamtym wątku i trzymam mocno kciuki za wszystkie staraczki.
Pamiętam trochę, ale powiem Ci, że z tyloma dziewczynami pisałam, że już mi się miesza. Najczęściej zapamiętuje po avatarach. Udało się i nie... Ciąża biochemiczna a potem ciąża zaśniadowa - poroniłam w 6tc.Hej hej pamiętasz mnie rozmawialysmy prywatnie w grudniu zeszłego roku zapamiętałam ciebie dobrze się nam rozmawiało powiedz mi udało się ? [emoji52]
Popieram. Pomaga. Od wyjścia ze szpitala męczy mnie co drugi dzień mniej więcej franca jedna.Na zgage migdały polecam !!