reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Taka pogoda że u mnie w mieście dzis pełno spacerujących ludzi. Głównie 60+....
A najlepsze że takie starsze panie witają się buziakiem i stają na środku chodnika i nawijają jedna przez druga stojąc tak blisko siebie że tego nie ogarniam [emoji2356]
I żeby nie narażać siebie i ich sama nosa z domu nie wystawiam.
A już do głowy dostaje od tego siedzenia w domu. Czekam na dzień kiedy pogoda będzie beznadziejna. Wtedy spokojnie wyjdę choć na trochę bo nikt się nie będzie po ulicach kręcił [emoji849]

U mnie dziś po osiedlu kobiety z kijkami grupka szły [emoji849][emoji849][emoji849] szlag mnie trafia jak takie cos widzę! Na dupsku nie potrafi jedna z druga usiedzieć :/ a potem [emoji146] jedna z druga roznosi [emoji849]

reklama
Ostatnia edycja:
No nie sądzę... Taka pogoda jak teraz to nie jest ani na zimowa ani na taka cienka.. dlatego sie zastanawiam. I tak kupie JESZCZE jedna kurtke typowa cienka wiatrowke.

Oo kupilam taką.. wydaje sie byc fajna opcja 2w1
Igor dziś był w bluzie i kamizelce tylko, u nas było 16 stopni ;) szczerze powiedziawszy to on nie chodzi już od lutego w zimowym kombinezonie [emoji85]
Kurtka fajna :)))
IMG_20200317_144010376_HDR.jpeg

Igor dziś był w bluzie i kamizelce tylko, u nas było 16 stopni ;) szczerze powiedziawszy to on nie chodzi już od lutego w zimowym kombinezonie [emoji85]
Kurtka fajna :)))Zobacz załącznik 1093123
Kombinezonu uzylam kilka razy raptem .. tylko kurteczka ale jak mowie u nas kurtka nie jest jakas super gruba. Pogoda u was cudna :) ja mam w spacerowce zamontowany spiworek.. ake5 my od 2 tyg nie spacerujemy . Musze go zdemontować 🙈 Igorek wyglada slicznie!!

Kombinezonu uzylam kilka razy raptem .. tylko kurteczka ale jak mowie u nas kurtka nie jest jakas super gruba. Pogoda u was cudna :) ja mam w spacerowce zamontowany spiworek.. ake5 my od 2 tyg nie spacerujemy . Musze go zdemontować [emoji85] Igorek wyglada slicznie!!
Ja w sumie nie miałam zimowego tylko taki przejściowy z Pinokio bo mieliśmy śpiworek, ale był bardzo gruby więc też już jest zdemontowany chociaż u nas bodajże w niedzielę było tak zimno, że wsadziłam mu nogi w ten śpiwór, a na górze miał kurtkę wiosenną bo pizgało złem okropnie [emoji849] chociaż jak już kiedyś pisałam Igor jest raczej z tych zimnolubnych nie wiem po kim bo ja długo byłam zmarzlakiem [emoji85]

reklama
Samochód się chorowitkowi spodobał. Pierwsze posiedzenie z podnóżkami, ale szybko je wsunelismy i odpycha się sama :) Zobacz załącznik 1093326
Gdzie kupiłaś? Planujemy cos podobnego. Zrezygnowalam z pomyslu auta sterowanego.. to zabawka na chwile i zal wydac 600 czy 70pzl. Ja wiem ze nawet 5 latek mógłby jezdzic ale w pewnym momencie dzieci juz nie chcą.. obciach i te sprawy.

Super mała sobię radzi :)

Do góry