Akurat mamafizjoterapeuta to zupelnie inny kaliber. Kobieta ma 4 dzieci i teraz na tym ostatnim Tadziu bardzo duzo rzeczy pokazuje demonstruje... Pyta.. potrafi pięknie zobrazowac wszystko co dzieci robią wlasciwie a co powinno budzić większą uwage. Rozwiewa wiele wątpliwości ale tez dzięki niej możesz szybko dostrzec to czego normalnie bys nie dostrzegla. Nie podrzucam ci tu linkow do for czy innych takich oplaconych sponsorowanych portali. Podpowiadam Ci tylko (sama czerpalam od niej wiedze) że warto sobie do niej zajrzec.. poczytać.. nic zobowiazujacego i naciskajacego. Swoja droga czy mamafizjoterapeuta prowadzi jakąkolwiek sprzedaz? Mama ginekolog owszem ale fizjo nie widzialam.Dlatego napisałam w cudzysłowie "usiądę", wiem że to naturalny etap rozwoju dziecka, może nie wynikło z mojego wpisu, ale określenie to było żartobliwe (mam ekscentryczne poczucie humoru, można nie zauważyć. Jak mówi moja mama, nie wiadomo kiedy głupi żartuje).
A co do tych wszystkich blogów parentingowych... No nie wierzę im, choćby każda jedna miała prof przed nazwiskiem. A już im więcej merchu sprzedają, tym bardziej w moich oczach tracą na wiarygodności, bo jak to w reklamie mówili: jak coś jest od wszystkiego to jest do niczego
Do wiary Cie nie namawiam.. ani prof ani dr przed nazwiskiem nie musi cie przekonywać ale musza posiadac swoja wiedze.. zaczepiajac pierwszego lepszego szaraka na ulicy gdy spytasz.. czy moje dziecko ma kręcz szyjny?? Spojrzy jak na wariata bo pewnie nawet nie wie co to kręcz.. a z kogo mamy czerpac wiedze jak nie od lekarzy czy specjalistów.