reklama
raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
monia36
Trzymam kochana jak zawsze, tym razem musi byc dobrze, trzymaj sieCzesc kochane babki. Ja sie dodzwonilam do szpitala, okazalo sie ze z powodu ich bledu musze czekac dluzej na wizyte bo przy ostatniej pani recepcjoniska mnie nie zapisala i teraz nie sa w stanie pominac kolejni oczekiwania. Nie pytajcie co sie wewnatrz mnie dzieje bo chyba wybuchne. Ale nie mam innego wyjsca jak czekac bo oni maja moje wyniki badan krwi na krzepliwosc itp, za kilka dni dopiero mam dostac list z data wizyty. No nic, staram sie uspokoic i nie wpadac w panike, co ma byc to bedzie... moge isc do pl ginekologa ale on zapewne przepjsze mi tylko odpowiednik duphastonu, w poprzedniej ciazy bralam dawki kolosalne i nie pomoglo, ciaze stracilam a tylko zablokowalam dodatkowo naturane poronienie i jeszcze bardziej sie meczylam tak ze boje sie. Na usg raczej nic nie zobaczy, jutro dopiero 5tydz. Tak ze chyba nic innego mi nie pozostaje jak wziac gleboki oddech i povzekac, kolejne dni-tygodnie beda rozstrzygajace w tej kwestii. Ja wiem ze jesli z dzieckiem jest ok i z zagniezdzeniem jest ok to bedzie wszystko dobrze jak z synami. A jesli jedna z tych 2 rzrczy znow poszla nie tak to chocbym nie wiem co to niewiele jestem w stanie zrobic. Trzymajcie kciuki prosze... ja nadal fakt ciazy wypieram bo boje sie pomyslec i ucieszyc i znow zalamac.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kamylly
Aktywna w BB
Działaj. Mi ten sam test wyszedł identyczny. Dwie mocne krechypierwszy raz chyba pozytywny mi wyszedł ten z allegro[emoji33][emoji33][emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
V
Vel
Gość
Nie mam czasu od 18 paczki smażę, a gdzie tu jeszcze do 6 [emoji22]Ciemno wszędzie, cicho wszędzie co z tym forum teraz będzie...???[emoji23][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
lili78
Nie mam czasu od 18 paczki smażę, a gdzie tu jeszcze do 6 [emoji22]
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Dzielna jesteś bardzo i narodowi radość niesiesz!!!![emoji507][emoji507][emoji507] jutro będzie potrzebne duuuzo sexu żeby spalić te kcal i dzieci z tego będą!!!!
Asis7
Obyś miala racjeMoże to akurat dobry objaw[emoji8][emoji8][emoji8]
reklama
AgaRS90
Ile jeszcze masz do terminu okresu?Dzisiaj to samo, zle sie czuje, niedobrze mi... ciekawe czy to na @ czy nie