B
bibiU
Gość
Wogole wole rzadsze imiona niz teraz daja poźniej w klasie bedzie pelno Jakubow, szymkow, antkow, zuziek, julii..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podstawowka chwalowice, gimbazjum Jankowice, a pozniej do LO 5 na nowinach. A Ty?Gdzie do szkół chodziłaś?
Podstawowka poza rybnikiem a gim i LO PowstańcyPodstawowka chwalowice, gimbazjum Jankowice, a pozniej do LO 5 na nowinach. A Ty?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Też na to patrze.Wogole wole rzadsze imiona niz teraz daja poźniej w klasie bedzie pelno Jakubow, szymkow, antkow, zuziek, julii..
To na bank mamy wspolnych znajomychPodstawowka poza rybnikiem a gim i LO Powstańcy
Zaobserwowałaś to w przedszkolu?Też na to patrze.
Dlatego nie będzie Zuzanny czy Amtoniego czy Franciszka
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji
Nooo z nowin mam duzo znajomych co mieszkają lub chodzili do 5tkiTo na bank mamy wspolnych znajomych
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
TakZaobserwowałaś to w przedszkolu?
Ja mam Rocha i uwielbiam to imie[emoji7]Też na to patrze.
Dlatego nie będzie Zuzanny czy Amtoniego czy Franciszka
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji