reklama
U
użytkownik JOn
Gość
Witajcie a ja jeszcze 12dni do @ już bym chciała zacząć nowy cykl Może ten będzie lepszy I już może będę zdrowsza więc lepiej dopilnuje żeby przed owulka działać
Ja tez mam 12 dni do @ trzymam kciuki żeby nie przyszla do nas
Jotka_
Fanka BB :)
No to zaczynamu staranka =DJa sie witam w 12dc. Plodny sluz mam od wczoraj i to tak duzo ze doslownie mam basenik w majtach
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
Jotka_
Miło mi=) potrzebowalam czasu, zeby sie pozbierać. Ale ostatni raz wracam do gry. Teraz bedzie wszystko tak jak sobie zaplanowałam i nie moze nie wyjść.Właśnie te testy owu okropnie drogie sa. Sama się zastanawiam, czy kupić bo tu 20€ kosztują :/ ale ż drugiej strony... ile już kasy poszło na testy ciążowe mojej urojonej ciąży?
W ogóle Jotka, ja się za Tobą i za @O'Hara najnormalniej w świecie stęskniłam, jak się parę dni nie odzywałyście [emoji14]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Iga0071
Test robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.Kochana a przypomnij z ciekawosci w ktorym dc i ile dpo robilas test? :*
B
bibiU
Gość
Ja robiłam zamówienie i owu testów nie zamówiłam i nie kupie za to zamówiłam 4 różne testy- 2 płytkowe i 2 strumienioweWłaśnie te testy owu okropnie drogie sa. Sama się zastanawiam, czy kupić bo tu 20€ kosztują :/ ale ż drugiej strony... ile już kasy poszło na testy ciążowe mojej urojonej ciąży?
W ogóle Jotka, ja się za Tobą i za @O'Hara najnormalniej w świecie stęskniłam, jak się parę dni nie odzywałyście [emoji14]
Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No ja zrobiłam 6 dni do @ i nie żałuję wszystko zależy od człowiekaTest robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.
Dagaa11
Ja tez jestwm po stracie, wiec jak juz zajde to dopiero do glowy dostane, bojac sie codziennie ze znowu strace fasolke..Test robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.
No faktycznie tez ledwo widoczna byla. Ah zobaczymy, narazie czekamA ja widzę drugą kreskę.. Daga u mnie na pierwszym teście była taka sama ! Po cichu gratuluję !!!
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jotka_
Lepiej poczekac, zamiast zamiesc sie ze to biochemiczna.Ja tez jestwm po stracie, wiec jak juz zajde to dopiero do glowy dostane, bojac sie codziennie ze znowu strace fasolke..
No faktycznie tez ledwo widoczna byla. Ah zobaczymy, narazie czekam
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki Daga!!!
reklama
ginngerr7787
A jak po tym usg? Wszystko ok, w sensie nie ma polipów? Co do ciąży to musisz uwierzyć, że tym razem będzie dobrze, czego zresztą bardzo Ci życzę i trzymam kciukiTest robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.