reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witajcie a ja jeszcze 12dni do @ :D już bym chciała zacząć nowy cykl :) Może ten będzie lepszy :D I już może będę zdrowsza więc lepiej dopilnuje żeby przed owulka działać :p :D

reklama
Ja sie witam w 12dc. Plodny sluz mam od wczoraj i to tak duzo ze doslownie mam basenik w majtach:p
No to zaczynamu staranka =D

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Właśnie te testy owu okropnie drogie sa. Sama się zastanawiam, czy kupić bo tu 20€ kosztują :/ ale ż drugiej strony... ile już kasy poszło na testy ciążowe mojej urojonej ciąży? :D
W ogóle Jotka, ja się za Tobą i za @O'Hara najnormalniej w świecie stęskniłam, jak się parę dni nie odzywałyście [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Miło mi=) potrzebowalam czasu, zeby sie pozbierać. Ale ostatni raz wracam do gry. Teraz bedzie wszystko tak jak sobie zaplanowałam i nie moze nie wyjść.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Kochana a przypomnij z ciekawosci w ktorym dc i ile dpo robilas test? :*
Test robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.

Właśnie te testy owu okropnie drogie sa. Sama się zastanawiam, czy kupić bo tu 20€ kosztują :/ ale ż drugiej strony... ile już kasy poszło na testy ciążowe mojej urojonej ciąży? :D
W ogóle Jotka, ja się za Tobą i za @O'Hara najnormalniej w świecie stęskniłam, jak się parę dni nie odzywałyście [emoji14]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja robiłam zamówienie i owu testów nie zamówiłam i nie kupie :D za to zamówiłam 4 różne testy- 2 płytkowe i 2 strumieniowe :p :D

Test robilam 1 dzień przed terminem okresu nie mialam żadnych objawów ciazowych chyba że odbijanie w moim przypadku to objaw ciążowy. Nie polecam robienia testów wcześniej bo człowiek ma jeszcze większy mętlik w głowie. Jeszcze to do mnie jakiś nie dociera ze się udało, A jeszcze kilka dni temu byłam u gina na usg bo myślałam że mi polipy odrosly znowu ze nie mogę zajść ale właściwie udało się w 3cs. Jestem po stracie więc chyba to będę trudne 9 miesięcy. Ah i jeszcze jedno seks dzień w dzień w okresie owulacyjnym to dobra i skuteczna metoda. Dodam jeszcze ze w Ty czasie obydwoje z mężem byliśmy chorzy.
No ja zrobiłam 6 dni do @ i nie żałuję ;) wszystko zależy od człowieka ;)

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja tez jestwm po stracie, wiec jak juz zajde to dopiero do glowy dostane, bojac sie codziennie ze znowu strace fasolke..

A ja widzę drugą kreskę.. Daga u mnie na pierwszym teście była taka sama ! Po cichu gratuluję !!!
1514375377-dd772e4483177818-aaaaaa.jpeg

ckaiyx8d63pd6voi.png
No faktycznie tez ledwo widoczna byla. Ah zobaczymy, narazie czekam ;)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A jak po tym usg? Wszystko ok, w sensie nie ma polipów? Co do ciąży to musisz uwierzyć, że tym razem będzie dobrze, czego zresztą bardzo Ci życzę i trzymam kciuki :)

Do góry