reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też nie dam rady kolejnych lat walczyć, może tak po prostu musi być. Narazie te trzy miesiące dam radę będziemy się starać, później nie wiem czy znajdę siły, później oboje porobimy resztę badań jak wyjdą dobrze,to się załamie.... Bo nie miała bym odpowiedzi na to czemu się nie udaje :( i wtedy raczej odpuszczę, jak coś wyjdzie nie tak to będziemy leczyć...Rozumiem cię,strasznie męczące to jest :(
Ciężkie to życie :(

reklama
Dziewczyny, ja wam powiem tak, jak się staracie i wam nie wychodzi, to nie czekajcie na rok nieudanych starań tylko wcześniej idźcie i zróbcie wszystkie badania, ja sama żałuję że tyle czasu zwlekałam,jak bym odrazu poszła to możliwe że już moje dziecko by do przedszkola chodziło, a tak dalej nie mam... naczytałam się kiedyś głupot,a żeby odpuścić i nie myśleć o dziecku,nie wyliczać dni płodnych, owulacji i tak dalej,i nic mi to nie pomogło. Później czytałam o cudotwórczych ziołach ojca sroki, wiele dziewczyn na forach zachwalało i też nic z tego nie było, gdyby nie to że zwlekałam , tym wszystkim to może by inaczej to wyglądało. To tak jak z chorobami,domowymi sposobami nie wyleczymy nic, ani tym że przestaniemy o niej myśleć. Szkoda że ja tak późno poszłam po rozum do głowy o_O

Dziewczyny brązowy śluz na papierze... Idzie okres albo zagnieżdżenie.... Czekam na wyrok!! 26dc

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

W każdej ciąży miałam ... Aż mi słabo ...

A przed @ też masz takie plamienia wcześniej? Bo ja nie mam np, i jak by u mnie na kilka dni przed @ się pojawili to był by dla mnie znak.... U mnie zawsze w dniu @ plamienia i się odrazu rozkręca

Dziewczyny z wlasnego doswiadczenia (kilka lat staran) nie poddawajcie sie,nie zazdroscie innym ze wkolo same ciezarne. Ciesz sie kazdym dnien,zblizenien,seksem a w czasie staran nie myslcie tylko o tym by doszlo do zaplodnienia,robcie to na luzaka! Leczylam sie u jednej gin 2lat.. 11tabl na dzien we mnie faszerowala.. Badan wykonalam tysiace..Wszystko na prywatnych wizytach bo do niej musialam chodzic co 3tyg. Stracilam tyle kasy!! W tysiacach mozna liczyc..juz sama nie wiedziala co mi jest..zaczela szukac u mojego meza problemu.. Jemu badania dala! Ogolne,specjalistyczne,nasienia 2x ! Dalej nic.. Zaczela rozkladac rece.. Zmienilam ginekologa.. Pokazalam jak mnie tamta leczyla,czym i co mowila..zlapal sie za glowe..kazal odstawic wszyskie leki..zrobil monitoring cyklu.. Podal 1Pregnyl i w drugim cyklu zaszlam w ciaze.. Dziewczyny jak wam nie wychodzi,zmieniajcie lekarzow.. Ja moglam juz miec kilkuletnie dziecko!

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A przed @ też masz takie plamienia wcześniej? Bo ja nie mam np, i jak by u mnie na kilka dni przed @ się pojawili to był by dla mnie znak.... U mnie zawsze w dniu @ plamienia i się odrazu rozkręca
Nie ale , po tym zabiegu łyżeczkowania miałam plamienia ale od razu czerwień krew , a tu plamy brązowe wręcz brudne.

reklama
Ja bylam na kuj kuj... masara.. pobierala mi paluszka, ukula mnie jak rzeźnik. Eh...

Wyniki na środę.. kirde zla jestem bo biore ten bromergon 3 miesiace prawie codziennie a akurat wczoraj wypadlo mi zglowy i nie wzielam.. fcuk. Oczywiscie wina sie w glowie wlaczyla.. naparza mnie lewy jajnik...eh.. wszystko nie tak.. nie zgodnie z planem

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry