olaaa7
Fanka BB :)
No dobra, przekonałaś mnieNie idź dopóki ja nie zobaczę 2 kresek [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No dobra, przekonałaś mnieNie idź dopóki ja nie zobaczę 2 kresek [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ja też jakoś tak jeszcze się nie wciągnęłam w lipcowe mamy...Tutaj mi dobrzeKurczę, to czwartek dzisiaj jest! Poprawka: 12dc, owulacja jutro.
Mi też jest fajnie czytać posty dziewczyn po pozytywnych testach. Zaglądam czasem na tematy ciążowe ale nie znam historii tamtych dziewczyn i jakoś mnie nie wciąga.
Ok=)To się wyboerzcie Poznań ładne miasto do mojego ślubu Cię widzę hehe tak że rzucam Ci tym samym wyzwanie
Próbuj , ale to raczej za szybko.Tak z Warszawy
Myślicie, że 22dc mogę zrobić test ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zależy jakie długie masz cykleTak z Warszawy
Myślicie, że 22dc mogę zrobić test ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi też nie przeszkadzają Wasze rozmowy tutaj, a długo się staram i pewnie jeszcze trochę czasu mi to zajmieA no to fajnie Ja to nie wiem co i jak jeszcze
Tak w ogóle to nie wiem czy możemy tutaj pisać, czy to dziewczynom nie przeszkadza?