Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawa jestem,Boli mnie brzuch. Dużo mam śluzu jakby biały kremowy lekko rozciągliwy. Już 2 raz zmiebialam bielizne
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj.Hej. Jestem tu nowa. Staramy się z mężem rok i nic. Teraz jestem w trakcie monitoringu cyklu. A ile u was to zajęło. Pozdrawiam.
Ale cie pacne zaraz!!! Patrz na swoj cykl a nie koleŻanki. Nie raz widze ze roznie to bywa takze przestan sie porównywać tylko spojrz realnie co do samej siebieCiekawa jestem,
To ja na bank ta @dostane bo mam zas sucho jakoś
my starlismy się prawie rok i monitoringi nic nie dawaly . Owulacja byla a nie zachodzilamZapomnielismys się i chlip byłoHej. Jestem tu nowa. Staramy się z mężem rok i nic. Teraz jestem w trakcie monitoringu cyklu. A ile u was to zajęło. Pozdrawiam.
Witaj i sie rozgosc U mnie dopiero 4 cs.Hej. Jestem tu nowa. Staramy się z mężem rok i nic. Teraz jestem w trakcie monitoringu cyklu. A ile u was to zajęło. Pozdrawiam.
Ale cie pacne zaraz!!! Patrz na swoj cykl a nie koleŻanki. Nie raz widze ze roznie to bywa takze przestan sie porównywać tylko spojrz realnie co do samej siebie
Moj synu siedzi i wcina prazynki.. jak na niego zerkam to sie rozczilam jakośPrzyszlam z dworu. Gralam z synem w pilke i ledwo co dycham
Brawo ty!oj nie krzysz .. =) Kupilam 2testy