reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam. Może to cisza przed dwukreskową burzą radości? :-)

Melduję że u mnie dzisiaj zaczęli grzać :-))) przyjemnie jest się obudzić a grzejniki cieple w mieszkaniu :-))))))

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Ja czekam na @ .. Bez dolegliwości od wczoraj! Wariactwo
I wczoraj Maz sie Do Mnie dorwal i czułam się jakby to byl pierwszy stosunek po porodzie hahaha pyton wciskajacy sie przez dziurkę od klucza haha
Czulam jakby obtarcia po...ehh dramat
Brzucho nadete i czekam
Dziadoskie tabletki wrrr

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było więc przeczytanie tych wszystkich stron trochę czasu mi zajęło :)
Kari super że Ci się udało, a tak niedawno pisałaś, że nam się zaraz uda a Tobie nie a tu zupełnie na odwrót, bardzo się cieszę i serdecznie Ci gratuluję ;) nic się nie martw, będzie dobrze, te Twoje bóle to pewnie też mają poniekąd podłoże psychiczne z uwagi na to, że tak dużo przeszłaś, musisz się uspokoić. Ja jak byłam w ciąży i pojawiło się plamienie koło 12 tygodnia, to byłam tak przerażona, że w nocy nawet nie zmrużyłam oka, w dodatku byłam zupełnie sama w domu (mąż był w delegacji) i byłam pewna że to koniec przygody, cały czas wydawało mi się, że zaraz to krwawienie się rozkręci i bałam się nawet poruszyć, ale na szczęście nic złego się później nie wydarzyło, tak więc uszy do góry i myśl pozytywnie, wszystkie tutaj trzymamy za Ciebie mocno kciuki więc musi się udać. To co najgorsze już za Tobą :)

Ostatnia edycja:
Mam do Was pytanie trochę z innej beczki, czy przerabiałyście może ze swoimi dziećmi temat żłobka lub przedszkola? Jeśli tak to jak one sobie radziły? Bez problemów zostawały czy raczej była histeria? Pytam bo właśnie zaczęliśmy przygodę ze żłobkiem no i jest dramat...

No 9 dni spóźnienia już jest. I nie wiem co dalej mam robić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem musisz spokojnie czekać, ja też miałam po drodze dłuższe cykle o 5, 7 i nawet 12 dni, testy też wychodziły negatywne, czasem tak się dzieje, a jeśli chcesz koniecznie coś zrobić to idź do gina

reklama
Do góry