reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Staramy się od sierpnia 2016. Udało się pierwszy raz w lutym- pierwsza ciąża . Oby udało się pozytywnie zamknąć rok starań:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja od grudnia 2015, po 14 miesiącach w styczniu była pierwsza ciąża i strata.Zaczelam się starać odrazu po stracie, bo nie chciałam czekać do czerwca jak zalecał gin.Po 5 cyklach zobaczyłam dwie kreski,ale to tylko dla tego,że zrobiłam serię badań hormony i podstawy.Okazało się,że wysoka prolaktyna przeszkadza w owulacji.
Mam nadzieje, ze szybko zobaczysz upragnione dwie kreski.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosiu, dziękuję [emoji11]może lepiej iść wcześniej, bo może lekarz progesteron na podtrzymanie zaleci. Ja wiem odkąd z obecnym lekarzem staramy się o ciążę, że jak tylko wyjdzie mi w dzień @ test albo beta pozytywny, to mam od razu brać duphaston 2x1 i umawiać wizytę u niego.

Asiu, bardzo mi przykro z powodu aniołka [emoji17] to jednak zawsze ruletka, każdemu może się przytrafić [emoji17] trzymam kciuki, będzie dobrze! [emoji11]

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom

I tego Ci życzę 2 kresek i skakania pod sufit
Dziewczyny dziekuje bardzo. Do mnie to jeszcze nie dociera i az boje sie cieszyc bo caly czas mam przed oczami czarne wizje choc z drugiej strony to myślę ze moze tym razem bedzie wszystko super jak w pierwszej ciazy. Zobaczymy.
Myslalam sobie kiedys ze teraz jak zajde w ciaze to pojde do lekarza dopiero kolo 8 tyg zeby zobaczyc serduszko i miec pewnosc jednak chyba nie wytrzymam. Jak myslicie kiedy iść? Jak najprędzej? Dzisiaj 29 dc czyli w sumie zaczyna sie 5 tydz. Mam pcos wiec moze bedzie potrzeba jakis lekow na podtrzymanie czy coś???

Ja mam pco i nic nie brałam tzn lekarz nic mi sie zapisał ale na własna odpowiedzialność brałam progesteron , w sumie on nie zaszkodzi a pomoże ;)

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Staramy się od sierpnia 2016. Udało się pierwszy raz w lutym- pierwsza ciąża . Oby udało się pozytywnie zamknąć rok starań:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Asiu witaj :) przykro mi z powodu straty :( czy teraz będziesz obstawiona lekami ? Chodzi o kwas w formie metylowej i heparyna? Jaka drogę obrał Twój lekarz?

No ja bym poszla w 5 lub 6. Lekow jako tako nie biore oprocz miovarianu i tez w sumie nie wiem czy mam go pic nadal czy przezucic sie na zwykly folik.
A w ktorym tygodniu jestes teraz?
5 tc 2 dzień [emoji3] strasznie się wlecze ten czas [emoji3]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie dziś zrobiłam test owulacyjny jest pozytywny (mam nadzieję )od dziś mam brac dup... brac czy niebrac dużo czytałam że dup może zablokować owu ile dni przed faktyczną owulacja test ja pokarze wczoraj robiłam i był negatywny dziś zrobiłam dwa i są pozytywne dołączę zdjecie testy owu

reklama
Do góry