reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zobacz załącznik 809769 pierwsze body mojego maluszka.:p Płci Jeszcze nie znam,dlatego kupiłam dwa kolory. Już się nie mogę doczekać Grudnia.:)

A ja kupuje kolory neutralne, żeby nie było :)
Ostatnio bobo sie nie przekręcił wiec muszę czekać do 4 lipca [emoji12]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

2 dominujące pęcherzyki jeden na prawym drugi na lewym jajniku.
Dziś i jutro wstrzemięźliwość. Dzialac w sobote, niedzielę i poniedzialek.
W ndz zrobic zastrzyk Ovitrelle.
Test zrobić 26.06. Jezeli bedzie pozytywny zrobic bhcg, TSH. Ft 3 ft 4 i progesteron i wyniki mu wyslac. Jezeli negatywny to clo od 2-6 dc i na wizyte w 12-13 dc.

Od jakiegoś czasu mnie zastanawia i dziwi mój cykl. Trwa 28 dni. @jakieś 5 dni. W tym cyklu 7 dnia pojawił się śluz. Czyli owulacja tak szybko? Dziś jest 14 dc i po śluzie ani śladu[emoji43] czy któraś też tak ma?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Od jakiegoś czasu mnie zastanawia i dziwi mój cykl. Trwa 28 dni. @jakieś 5 dni. W tym cyklu 7 dnia pojawił się śluz. Czyli owulacja tak szybko? Dziś jest 14 dc i po śluzie ani śladu[emoji43] czy któraś też tak ma?

Ja w swoją pierwszą ciążę zaszłam max 2 dni po okresie.. Kochaliśmy się w ostatnim dniu okresu, kiedy były już tylko plamienia.. Później za 3 dni... I taka też była różnica w bliźniakach 3-4 dni.... Musiałam mieć wtedy podwójną owulację.... Cykle 26-28 dniowe

@Emzilka zaszłas w ciaze z bliźniakami? Przed @?? Jestem normalnie w szoku. Nigdy tak wcześnie nie miałam śluzu. A powiedz mi jak zaczyna się śluz to ile dni od tego będę mieć owulacje? Nadal jestem w tym ciemna

@Emzilka zaszłas w ciaze z bliźniakami? Przed @?? Jestem normalnie w szoku. Nigdy tak wcześnie nie miałam śluzu. A powiedz mi jak zaczyna się śluz to ile dni od tego będę mieć owulacje? Nadal jestem w tym ciemna

Zaszłam w ciążę z bliźniakami prawdopodobnie w ostatnim dniu okresu i za 3 dni.. Gin mówił że prawdopodobnie były 2 pęcherzyki, które pękły i się zapłodniły.. No ale niestety.. Skończyło się źle.... bo poronilam...
Ja mimo, że jestem w ciąży nigdy nie ogarnęłam tych śluzów :errr: Więc może @Lanvin czy @Spark Ci pomogą, bo nie chcę Cię w błąd wprowadzać... :)
Ale jak jest śluz płodny to trzeba działać :) :) :) :)

Oj jest, ale i niepewność ...:D
Na dwóch szufladach przebijają słoje :
Zobacz załącznik 809721
Zobacz załącznik 809722
Może i nie głupio to wygląda ale czemu tylko na 2 z 4-ech ?:D Efekt może być ciekawy...
2 warstwa :)
Zobacz załącznik 809723
Nadal kuźwa przebija :]

Nessi maluj na krzyż, tzn jedna warstwa pionowo, druga poziomo i powinno być dobrze [emoji1320]
Wicie gniazda sie zaczęło [emoji6]
Ja też już na d... usiedzieć nie mogę. Zamówiłam panele kocykowe i pościelowe i bendem szyć pościel dla Bejbika [emoji7][emoji55]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaszłam w ciążę z bliźniakami prawdopodobnie w ostatnim dniu okresu i za 3 dni.. Gin mówił że prawdopodobnie były 2 pęcherzyki, które pękły i się zapłodniły.. No ale niestety.. Skończyło się źle.... bo poronilam...
Ja mimo, że jestem w ciąży nigdy nie ogarnęłam tych śluzów :errr: Więc może @Lanvin czy @Spark Ci pomogą, bo nie chcę Cię w błąd wprowadzać... :)
Ale jak jest śluz płodny to trzeba działać :) :) :) :)
Kurcze nie wiedziałam :-/ wybacz

Do góry