reklama
Carmen24l
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 809769 pierwsze body mojego maluszka. Płci Jeszcze nie znam,dlatego kupiłam dwa kolory. Już się nie mogę doczekać Grudnia.
A ja kupuje kolory neutralne, żeby nie było
Ostatnio bobo sie nie przekręcił wiec muszę czekać do 4 lipca [emoji12]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
2 dominujące pęcherzyki jeden na prawym drugi na lewym jajniku.
Dziś i jutro wstrzemięźliwość. Dzialac w sobote, niedzielę i poniedzialek.
W ndz zrobic zastrzyk Ovitrelle.
Test zrobić 26.06. Jezeli bedzie pozytywny zrobic bhcg, TSH. Ft 3 ft 4 i progesteron i wyniki mu wyslac. Jezeli negatywny to clo od 2-6 dc i na wizyte w 12-13 dc.
Dziś i jutro wstrzemięźliwość. Dzialac w sobote, niedzielę i poniedzialek.
W ndz zrobic zastrzyk Ovitrelle.
Test zrobić 26.06. Jezeli bedzie pozytywny zrobic bhcg, TSH. Ft 3 ft 4 i progesteron i wyniki mu wyslac. Jezeli negatywny to clo od 2-6 dc i na wizyte w 12-13 dc.
Takich neutralnych to za wiele nie ma. Albo róż albo niebieski. Narazie się powstrzymam od większych zakupówA ja kupuje kolory neutralne, żeby nie było
Ostatnio bobo sie nie przekręcił wiec muszę czekać do 4 lipca [emoji12]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Od jakiegoś czasu mnie zastanawia i dziwi mój cykl. Trwa 28 dni. @jakieś 5 dni. W tym cyklu 7 dnia pojawił się śluz. Czyli owulacja tak szybko? Dziś jest 14 dc i po śluzie ani śladu[emoji43] czy któraś też tak ma?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Emzilka
Od jakiegoś czasu mnie zastanawia i dziwi mój cykl. Trwa 28 dni. @jakieś 5 dni. W tym cyklu 7 dnia pojawił się śluz. Czyli owulacja tak szybko? Dziś jest 14 dc i po śluzie ani śladu[emoji43] czy któraś też tak ma?
Ja w swoją pierwszą ciążę zaszłam max 2 dni po okresie.. Kochaliśmy się w ostatnim dniu okresu, kiedy były już tylko plamienia.. Później za 3 dni... I taka też była różnica w bliźniakach 3-4 dni.... Musiałam mieć wtedy podwójną owulację.... Cykle 26-28 dniowe
Emzilka
@Emzilka zaszłas w ciaze z bliźniakami? Przed @?? Jestem normalnie w szoku. Nigdy tak wcześnie nie miałam śluzu. A powiedz mi jak zaczyna się śluz to ile dni od tego będę mieć owulacje? Nadal jestem w tym ciemna
Zaszłam w ciążę z bliźniakami prawdopodobnie w ostatnim dniu okresu i za 3 dni.. Gin mówił że prawdopodobnie były 2 pęcherzyki, które pękły i się zapłodniły.. No ale niestety.. Skończyło się źle.... bo poronilam...
Ja mimo, że jestem w ciąży nigdy nie ogarnęłam tych śluzów Więc może @Lanvin czy @Spark Ci pomogą, bo nie chcę Cię w błąd wprowadzać...
Ale jak jest śluz płodny to trzeba działać
Oj jest, ale i niepewność ...
Na dwóch szufladach przebijają słoje :
Zobacz załącznik 809721
Zobacz załącznik 809722
Może i nie głupio to wygląda ale czemu tylko na 2 z 4-ech ? Efekt może być ciekawy...
2 warstwa
Zobacz załącznik 809723
Nadal kuźwa przebija :]
Nessi maluj na krzyż, tzn jedna warstwa pionowo, druga poziomo i powinno być dobrze [emoji1320]
Wicie gniazda sie zaczęło [emoji6]
Ja też już na d... usiedzieć nie mogę. Zamówiłam panele kocykowe i pościelowe i bendem szyć pościel dla Bejbika [emoji7][emoji55]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kurcze nie wiedziałam :-/ wybaczZaszłam w ciążę z bliźniakami prawdopodobnie w ostatnim dniu okresu i za 3 dni.. Gin mówił że prawdopodobnie były 2 pęcherzyki, które pękły i się zapłodniły.. No ale niestety.. Skończyło się źle.... bo poronilam...
Ja mimo, że jestem w ciąży nigdy nie ogarnęłam tych śluzów Więc może @Lanvin czy @Spark Ci pomogą, bo nie chcę Cię w błąd wprowadzać...
Ale jak jest śluz płodny to trzeba działać