reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

kochana ma rację to jest bardzo mało [emoji5] to jest nic są dziewczyny które zachodzą po 1,5 - 2 latach i to też jest normą także naprawdę to nie jest Powód do niepokoju ja o pierwsze starałam się 6 miesięcy i mi sie wydawało ze to szybko hehe teraz będzie mój 6 cykl starań a wiem od lekarza ze w ciągu roku starań w ciaze zachodzi 85-90% pat reszta w kolejnych dwóch latach więc raczej zalapiemy się na te 90 % i tego się trzymajmy :yes: dobrej nocy
No ja juz ponad 3 lata... czyli moje szanse drastycznie zmalały [emoji22]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Będzie dobrze jestem pewna ze w przyszłym roku będziemy tulic już swoje maleństwa i śmiać się z tych głupich zmartwień i dołów

Oby! Takie małe, różowe, pachnące bejbiki! Przynajmniej po jednym dla każdej z nas!! Tego życzę sobie, Tobie i każdej z nas!! [emoji120][emoji111]️

[emoji64]

Ale miałaś przejścia o ile dobrze pamiętam czyli musisz wyzerować licznik

emoji64.png
Dokładnie jeżeli miałaś jakieś źle przejścia liczysz od nowa organizm już tak ma ze musi przygotować podłoże pod każdą ciaze z osobna także licz sobie to inaczej i uwierz ze w końcu się uda bo uda się zobaczysz

Magdus, nie licz tego co przed operacja-w koncu stwierdzili ze uniemożliwiało to zajście w ciąże. Teraz sie uda, zobaczysz[emoji1364]
Wam tez kochane!!
Wiem, ze dla kazdej chcącej kilka cykli to juz długo strasznie ale statystyki są jakie są. Ja moze sie nie powinnam wypowiadać bo nie przeszłam takiej wyboistej drogi jak Wy, ale mimo swojej ciazy, Wam nadal towarzysze i mocno trzymam kciuki bo każda zasługuje zeby dopiąć swych marzen[emoji8][emoji8][emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Magdus, nie licz tego co przed operacja-w koncu stwierdzili ze uniemożliwiało to zajście w ciąże. Teraz sie uda, zobaczysz[emoji1364]
Wam tez kochane!!
Wiem, ze dla kazdej chcącej kilka cykli to juz długo strasznie ale statystyki są jakie są. Ja moze sie nie powinnam wypowiadać bo nie przeszłam takiej wyboistej drogi jak Wy, ale mimo swojej ciazy, Wam nadal towarzysze i mocno trzymam kciuki bo każda zasługuje zeby dopiąć swych marzen[emoji8][emoji8][emoji8]

Dziękuję uda się musi ☺:blink: a ile cykli trwaly Twoje staranka ?

Wam tez kochane!!

Dziękuję kochana [emoji8] właśnie tak staram się sobie to tłumaczyć. Teraz jak mnie naprawili musi się udać. A Ty jak się czujesz? Jak Twoja księżniczka?

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry