Ja zalapalam dziś doła. Była u nas znajoma w ciąży i powiedziała mi ze nasza wspólna znajoma tez jest w ciąży. I się zalamalam. Bo był czas ze tak w trójkę się trzymalysmy i teraz im się udało a ja dalej nic. Smutno mi. Zaczynam myśleć ze nigdy mi się nie uda. Mam dzisiaj dość. Przepraszam kochane ze smece.
Tobie też się uda zobaczysz tylko w to uwierz ☺ kiedyś usłyszałam bardzo mądre słowa ze ciąża zaczyna sie w głowie i ze trzeba mocno wierzyć ze w końcu się uda a każda z nas przechodzi gorsze dni i łapie doła to normalne ważne aby się umieść podnieść i iść dalej ... Ja staram się nikomu nie zazdrościć ciąży choć czasem to mega trudne ale staram się wierzyć że to Jeszcze po prostu nie mój czas i ze ciąża i macierzyństwo to nie wyścigi i to ze koleżanka jest akurat teraz w ciazy to nie znaczy ze ja tez muszę ☺ staram się odwracać kota ogonem i myślę sobie ok ona teraz przeżywa fajne chwile a za jakiś czas jej dziecko będzie już miało np. Rok a ja wtedy będę przeżywać swoje szczęście głowa do góry nawet nie wiesz jak Cie rozumiem