reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja już zmykam spać, @ mi się skończyła. Był szybki potop i w sumie 2 dni trwała, jakieś cuda się dzieją w moim organizmie. A wogole byłam dokupić testy owu z rosmana i wykupione :/, tylko niebieskie były , więc nie kupiłam. Czekam dziewczynki na super wieści rano. Kolorowych snów.

reklama
Hehehe :-) 3mac kciuki będę :-*

A u Nas na placu byli w nocy włamywacze ..... o zgrozo ... sąsiadowi ukradli z samochodu wszystkie .... 4 koła i postawili na jakiś drewienkach No masakra.... w nocy człowiek śpi i nawet nie wie co w tym momencie sie dzieje ...
Masakra...to ja po tamtej akcji w zeszłym miesiącu, co facet próbował w nocy nam wejść do mieszkania, to całkiem boję się sama spać. M pojechał do kolegów i wróci koło 3 w nocy, ja do tej pory sama jestem, nie wiem jak zasne... Ogólnie sama nie śpię w tym mieszkaniu, a po tamtej akcji już w ogóle. Mam nadzieje, że w naszym mieszkaniu nie będę się bała...na balkonie założyliśmy rolety, ale w sypialni i u małego już nie, bo nie starczyło nam kasy.

A ja z uczelni wróciłam po 19..... i słabo sie czuje nadal :-( boli mnie tak samo brzuch jak wtedy kiedy byłam w ciąży he heh hehe .... czuje sie tragicznie ;-(
Ile dzisiaj dpo??

@limonka8721, jakie testy kupiłaś??

qdkkj44j6bi2vbec.png

Nataala niemożliwe, żeby pęcherzyk już tyle miał :) także to raczej nie ta info :) często na usg są jakieś inne dziwne inf. Dotyczące sprzętu np. :)

Za testujące jutro kciuki, a Lanvin Tobie życzę żeby temp. Nie spadła :)

Ja właśnie z moim opiekujemy się jego dwuletnią chrzestnica, bo Jego siostra z mężem do.kina poszli, jestem już padnieta [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam dziewczyny jutro kciuki za wszystkie testujące. Obyście miały więcej szczęścia niż ja i zamiast @ zobaczyły dwie krechy!
Ja dziś pół wieczoru jeździłam za zastrzykami i nigdzie nie było więc mam je zacząć brać od poniedziałku. Szczęście w nieszczęściu że @ przyszła późnym popołudniem więc jak w poniedziałek z samego rana go wezmę to będzie druga doba cyklu jeszcze :)

Ja zalapalam dziś doła. Była u nas znajoma w ciąży i powiedziała mi ze nasza wspólna znajoma tez jest w ciąży. I się zalamalam. Bo był czas ze tak w trójkę się trzymalysmy i teraz im się udało a ja dalej nic. Smutno mi. Zaczynam myśleć ze nigdy mi się nie uda. Mam dzisiaj dość. Przepraszam kochane ze smece.

1usavcqgt1dml95x.png

Ja zalapalam dziś doła. Była u nas znajoma w ciąży i powiedziała mi ze nasza wspólna znajoma tez jest w ciąży. I się zalamalam. Bo był czas ze tak w trójkę się trzymalysmy i teraz im się udało a ja dalej nic. Smutno mi. Zaczynam myśleć ze nigdy mi się nie uda. Mam dzisiaj dość. Przepraszam kochane ze smece.

1usavcqgt1dml95x.png

Ja mam to samo, doskonale Cię rozumiem. Nic tylko płakać, ręce mi opadają. Tez mam dzisiaj takie myśli ze już mi się nigdy nie uda, wkurw gigant. Chciała bym być teraz na jakimś odludziu żeby się moc wyżyć i wykrzyczeć... załamka, całe życie się bałam ze nie będę miala dzieci i właśnie spełnia się mój najgorszy koszmar ale lipa. Sorry ze Cię nie pocieszam ale czuje się tak samo ch**owo jak ty.

[emoji64]

1usavcqgt1dml95x.png
Tobie też się uda zobaczysz tylko w to uwierz ☺ kiedyś usłyszałam bardzo mądre słowa ze ciąża zaczyna sie w głowie i ze trzeba mocno wierzyć ze w końcu się uda a każda z nas przechodzi gorsze dni i łapie doła to normalne ważne aby się umieść podnieść i iść dalej ... Ja staram się nikomu nie zazdrościć ciąży choć czasem to mega trudne ale staram się wierzyć że to Jeszcze po prostu nie mój czas i ze ciąża i macierzyństwo to nie wyścigi i to ze koleżanka jest akurat teraz w ciazy to nie znaczy ze ja tez muszę ☺ staram się odwracać kota ogonem i myślę sobie ok ona teraz przeżywa fajne chwile a za jakiś czas jej dziecko będzie już miało np. Rok a ja wtedy będę przeżywać swoje szczęście głowa do góry nawet nie wiesz jak Cie rozumiem

Ja mam to samo, doskonale Cię rozumiem. Nic tylko płakać, ręce mi opadają. Tez mam dzisiaj takie myśli ze już mi się nigdy nie uda, wkurw gigant. Chciała bym być teraz na jakimś odludziu żeby się moc wyżyć i wykrzyczeć... załamka, całe życie się bałam ze nie będę miala dzieci i właśnie spełnia się mój najgorszy koszmar ale lipa. Sorry ze Cię nie pocieszam ale czuje się tak samo ch**owo jak ty.

[emoji64]
Będziesz miała będziesz jestem tego pewna ostatnio usłyszałam ze każda kobieta która pragnie dziecka prędzej czy później będzie je miała ☺ oby u Ciebie to było prędzej tego Ci życzę ... też często miewam doły ale dziś akurat jestem pozytywnie nastawiona i wierzę ze kiedyś w koncu musi się udać

Będziesz miała będziesz jestem tego pewna ostatnio usłyszałam ze każda kobieta która pragnie dziecka prędzej czy później będzie je miała ☺ oby u Ciebie to było prędzej tego Ci życzę ... też często miewam doły ale dziś akurat jestem pozytywnie nastawiona i wierzę ze kiedyś w koncu musi się udać
Ja starając się o pierwsze też tak myślałam że ni ci z dziecka aż po pewnym czasie po prostu zapomniałam na kilka dni o kalendarzyku zorientowałam się ze coś długo miesiaczki nie ma liczę abyło już 6 dni spóźnienia a że miałam wiele spraw wtedy na głowie to po prostu zapomniałam a tu niespodzianka żadnych objawów i jest śliczna 4 letnia księżniczka

reklama
Będziesz miała będziesz jestem tego pewna ostatnio usłyszałam ze każda kobieta która pragnie dziecka prędzej czy później będzie je miała [emoji5] oby u Ciebie to było prędzej tego Ci życzę ... też często miewam doły ale dziś akurat jestem pozytywnie nastawiona i wierzę ze kiedyś w koncu musi się udać

Fajnie usłyszeć pozytywne wibracje, dziękuje za słowa otuchy [emoji8] ale dziś mam tez zdecydowanie gorszy dzień i do tego jestem sama bo wspólnik wyjechał na weekend.

[emoji64]

Do góry