reklama
Więc robimy jutro test. Mają być 2 kreskiDzieki wilekie przydadza sie
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Flower
Fanka BB :)
Więc robimy jutro test. Mają być 2 kreski
Robimy i musi sie udac
zgryźliwabasia
Też trzymam za was kciuki dziewczyny [emoji110]️[emoji110]️
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Lanvin
6 30 [emoji12]Flower, trzymam kciuki!
Lanvin, o której rano mierzysz tempke?
Ja poczekam chyba na was zanim zasnę co i jak[emoji6]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
marc
6 30 [emoji12]
Hehehe :-) 3mac kciuki będę :-*
A u Nas na placu byli w nocy włamywacze ..... o zgrozo ... sąsiadowi ukradli z samochodu wszystkie .... 4 koła i postawili na jakiś drewienkach No masakra.... w nocy człowiek śpi i nawet nie wie co w tym momencie sie dzieje ...
6 30 [emoji12]
Akurat, 10.30pm u mnie[emoji106]
Mfifi za Ciebie tez oczywiscie!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
limonka8721
O matko ... no to masz siłę kobieto. Hehe to prawda tylko my tak potrafimy.Matko jaka ja zmeczona jestem... jutro zajeżdżają goście wiec szykowałam mieso na grilla, zamarynowalam karkowke plus baraninke, dodatkowo
Śliwki w bekonie i morele
Z bekonem i szałwia.. jutro ze szkoła rano na hiking . Jak wroce to jeszcze kociołek plus
Szparagi w szynce i serze plus krewetki... w biegu pomiędzy grillem a winkiem do
Kościoła do
Spowiedzi .... w niedziele Komunia a juz mam dosc a jeszcze na chłopa rano musze wejśc [emoji23][emoji23][emoji23] tylko baby tyle siły maja [emoji106][emoji173]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Witaj no i oby się udało. Trzymam kciuki , skoro badania ok to napewno zaskoczyWitajcie dziewczyny jestem nowa i może mnie przygarniecie
Mam na imię Monika i postanowiłam że od 40-ki zacznę starania o jeszcze jedno dziecko. Od tego czasu minęło już 1,5 roku i nic .....
Zmieniłam lekarza w styczniu i badania też mamy dobre więc nie ma przeciwwskazań ale jakoś nie wychodzi
Dałam sobie czas do końca roku bo potem już będę za stara i odpuszczam.
Liczę na to że może jednak się uda w koncu czytając Wasz wątek zdarzały się takie cuda
Pozdrawiam Was gorąco i trzymam kciuki za małe fasolki
Trzymam kciuki żeby to było jednak toNo ja dziś rano jak lezalam w łóżku to aż tak dziwnie się czułam bo niby ma być @ a nic nie czułam nawet cyckow, teraz jak poaprzatalam trochę to ten dziwny brzuch a piersi normalnie, więc nie wiem o co kaman :-S
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Super wieści gratulacjeHej dziewczyny ja po wizycie ciąża wczesna jest pęcherzyk no i ok muszę porobic badania i trochę się uspokoilam.
Trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze pojawi się sporo pozytywow
Dziewczyny kciuki zacisniete.Robimy i musi sie udac
Lanvin tempa nie spadnie
Ja nie wyrabiam z czytaniem was. Nie dość że się gubię kto i co hehe to jeszcze tyle tego.
Ja jednak kupiłam testy owu ale kiedy jakieś super. Stwierdziłam że to pierwszy cykl więc nie będę się super spinac. Wczoraj robiłam, negatyw. Jutro zrobię kolejny. Śluz mam dziwny. No nic najbliższe dni będą przełomowe, bo dzisiaj 10 dc. Także trzeba działać;d
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom