Lanvin
Fanka BB :)
Trochę się to mija z celem...W ogóle termometr mi nie dojdzie. Może zacząć takim normalnym? Z jednym miejscem po przecinku?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wrzucałam niedawno grafikę, a @gabrika opis, ale już nie odkopieDziewczynki mam pytanie - moze głupie... No, ale nie znam sie na szyjce.... czy przed owu i po owu jak zachowuje sie szyjka ?
Bo teraz przy kąpaniu sprawdziłam i mam taka jak przy @ nisko jakby, ale tez nie jestem tego pewna w 100% bo nie mam pojęcia jak jest np inaczej :-)
Ja to olewam [emoji12]Nie będę chyba w stanie nigdy tego sie nauczyć :-) po prostu temat mi nie leży :-) nie umiem i chyba nawet nie chce tego robić :-)
I tak powinien się mąż zachować [emoji8] jeszcze będziecie mieli dzidziusiaJa to mam chyba za krótkie palce bo nigdy nic nie wyczuwam [emoji2]
Okres oznacze chyba na jutro bo chyba dzos się nie rozkreci.
Powiem wam że takie sytuacje jak poronienie naprawdę pokazują jaki jest wasz związek. Ja wiem ze na mojego męża mogę liczyć chyba w każdej sytuacji.
Przyszłam teraz z pracy zaryczana mąż się pyta o co chodzi. Powiedziałam mu ze okres dostałam. Zapytał się mnie czy to źle. Odpowiedziałam że dobrze ale smutno bo to już taki definitywny koniec. Tylko mnie przytulil powiedział że bedize dobrze i sobie poradzimy. Zrobil mi herbatke, otulil kocykiem i wlaczyl nasz serial. Jak ja go kocham[emoji173]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie też kilka dni już ćmią jajniki, dzisiaj brzuch mnie trochę pobolewał.Mnie od kilku dni brzuch na @ boli, jakieś bóle napadowe , strasznie drażni mnie ten cykl. Wszystko poprzestawiane i jeszcze sie źle czuje. Nie wiem dziewczyny, jak wy dajecie rade przy cyklach 50cio dniowych. Mnie 30 wkurza. Ostatni byl 26 dni. Chociaż jakby nie było starań to i co 100 dni @ może być hehe.
Kobietki dzisiaj mam taką nockę, że nie będzie 3h snu ciągłego, co z mierzeniem temperatury w takim wypadku?? Chyba nie mierzyć co?? Bo będzie przeklamane.
Jak ładnie zazdroszczę, przy mnie wszystkie kwiatki umierają życiem tragicznym, nie mam ręki@oczekiwanie @mfifi04 ogarnęłam, nadrobiłam.
W moim raju wietrznie i zimno, ale wcale nie chciałam wracać
Zobacz załącznik 803029 Zobacz załącznik 803030 Zobacz załącznik 803031 Zobacz załącznik 803032 Zobacz załącznik 803033
To teraz czekamyDzień dobry z rana.... jestem po mierzeniu temperatury i zobaczcie.... Ovia tez mowi, ze jest po......
Może się opóźni? A który masz dziś dc?Ja powinnam mieć owulke w środę ale test pokazał ze nie jeszcze , nawet nie mrugal ze sie zbliża także jutro muszę zmierzyć tempke bo nie wiem co sie dzieje
Sent from my iPad using Forum BabyBoom
Czekam na wieści!Na ten moment wyglada ze byla w wielkanoc 16go[emoji195][emoji195][emoji195]moze bedzie z tego jakis kroliczek[emoji1364][emoji2]fajnie obstawiona[emoji106]
U mnie tez polnoc dochodzi, jutro mam wizyte I pustke w głowie o co zapytać, chyba juz nie myśle o takiej godzinie[emoji849]
Miłego dnia Kobitki[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 9dpo, poszła znowu w górę lutealna trwa 15 dni, więc pewnie w piątek lub sobotę zacznie już spadać...@Lanvin, jak temperatura???