reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@gabrika daj sobie czas na zalobe. Mi podniesienie sie zajelo 5 miesiecy. Pogadaj z mezem zeby on tez dal Ci ten czas.

@Spark, moze go przygniata swiadomosc, ze zostanie tata? Faceci jak sobie nie radza ze stresujaca sytuacja to potrafia najrozniejsze cyrki odprawiac.

U mnie 29dc, cyce bola, mokro w gaciach i to tyle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ej a co to za pesymistyczne podejście do wszystkiego??? Uśmiechnij się

Ale mi smaka nadrobilas, zaraz sobie zjem jakąś zielenine:)

Kobitki u mnie test owu znowu zaczyna być widoczna druga kreska także chyba coś hormony szaleją.
Jutro progesteron wyjaśni wszystko. Zrobię też tsh i ferrytynę. Ciekawi mnie jaki będzie wynik. Glupio bo nie wiem ile faktycznie po owu , ale biorę ten 21dc. To będzie 8dpo.
To może betkę strzel od razu?[emoji6]

@gabrika czasem tak jest. Ja teraz po okresie szalałam, że znów mam cp jak wariatka się sama wkręcałam i też nawet powiedziałam do m, że jak przytrafi się to 2 raz to już nie będę chciała więcej próbować, wogóle odechciało mi się starać. Ale po 2 dniach zmiana nastroju i walczymy dalej. Czasem trzeba się posmucić, w końcu jesteśmy kobietami. Trzeba tylko mieć umiar[emoji12] .

Czytam was z nogami w górze, a m przygotowuje kolację[emoji5] .

@marc , @Bulbasek @auslanderka @M2b dziekuje Wam [emoji8]

Staram sie byc silna, nawet sa dni ze mowie sobie ze sie nie poddam, ale ostatnio wszystko jest przeciwko mnie...

Dzis pomyslalam nawet ze ja chyba nie mam sily na kolejne starania, jezeli kolejny raz cos niedobrego sie stanie to ja tego nie uniose... to niewyobrazalnie duzo kosztuje :(

Moj M przestaje mnie rozumiec i ciagle pyta co jest znowu nie tak :/

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Bo mężczyźni są prości i tak bedą Nas pytać. Cieżko czasami mają zrozumieć, ze mamy gorszy dzień, że coś jest nie tak, co w środku przeżywamy...

Nie poddawaj sie, trzeba walczyć :)

Ja zauważyłam u siebie, ze z cyklu na cyklu biorę większy looz. I powiem Wam, ze nie kupiłam dzisiaj termometru- bedzie co ma byc :-)

@gabrika kochana nie napisze ze wiem co czujesz bo nie bylam w takiej sytuacji ale moge tylko sie domyslec ze.bywaja dni kiedy powracaja te smutne wspomnienia jak I sa dni kiedy nachodzic moze cie zwatpienie I strach o kolejne starania ....ale nie poddawaj sie jak wiesz prawie kazda z nas miala kiedys albo ma nadal ciezko jesli chodzi o starania a nawet o ciaze zobacz chociaz na Nessi ktora swoja ciaze przeplata radoscia jsk I smutkiem ...musimy byc silne I walczy o swoje marzenia a nasi faceci to inna bajka oni calkiem inacze spostrzegaja nas I to co nas spotyka duzo.wiary I wytrwalosci slonce !!!❤❤️

Dziekuje Wam bardzo za slowa wsparcia! nie wiem co bym bez Was zrobila![emoji85]

Macie racje: mam prawo sie smucic, ale tez musze isc do przodu! Zaczne malymi krokami!

P.S. kupie jutro te perfumy, nalezy mi sie!

Bo mężczyźni są prości i tak bedą Nas pytać. Cieżko czasami mają zrozumieć, ze mamy gorszy dzień, że coś jest nie tak, co w środku przeżywamy...

Nie poddawaj sie, trzeba walczyć :)

Ja zauważyłam u siebie, ze z cyklu na cyklu biorę większy looz. I powiem Wam, ze nie kupiłam dzisiaj termometru- bedzie co ma byc :-)
Trzymam kciuki żebyś wytrzymała bez wypatrywania objawów i żeby się z tego zrobiły 2 kreseczki

Dziekuje Wam bardzo za slowa wsparcia! nie wiem co bym bez Was zrobila![emoji85]

Macie racje: mam prawo sie smucic, ale tez musze isc do przodu! Zaczne malymi krokami!

No i o to chodzi. Pokaż perfumy, może ja sobie zmienię .

reklama
@gabrika daj sobie czas na zalobe. Mi podniesienie sie zajelo 5 miesiecy. Pogadaj z mezem zeby on tez dal Ci ten czas.

@Spark, moze go przygniata swiadomosc, ze zostanie tata? Faceci jak sobie nie radza ze stresujaca sytuacja to potrafia najrozniejsze cyrki odprawiac.

U mnie 29dc, cyce bola, mokro w gaciach i to tyle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czekam na Twój test [emoji7]

I bardzo dobrze! Też musisz zrobić coś dla siebie, choćby kupić perfumy na poprawę humoru.

Ale tak, jak dziewczyny mówią, mi też jest ciężko ogarnąć facetów i ich tok myślenia, ale oni często nie pokazują emocji i nie zastanawiają się nad skutkami swoich działań/słów. Podejrzewam, że Twój mąż przeszedł nad tym do porządku dziennego - stało się, nie odstanie, a rozdrapywanie ran nie ma sensu. My niestety jesteśmy inne, czasem chciałabym móc myśleć jak facet...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Do góry