reklama
A ja jutro do Warszawy do pani profesor Jerzak... Trzymajcie kciuki! [emoji4]
Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app
MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Witam się w poludnie i w jakże piekny i sloneczny poniedzialek ... mam nadzieje ze juz ten tydzien zacznie lub chociaz skończy sie na dobrych wiesciach @marc wierze w twoje szczęście i oczywiście kibicuje każdej testujacej juz niebawem ...
@kotek87 tak nam jakoś ladnie razem w tej tabelce którą tworzy dla nas wspaniała @Lanvin fajnie jakbysmy tez wspólnie mogły rtrafić do tabelki zafasolkowanych
no ale tego nawet najstarsi górale nie wiedzą czy aby jest to mozliwe hehehe
Pozdrowionka dla Was dziołuszki i milego ,bezstresowego dnia życzę ....
@kotek87 tak nam jakoś ladnie razem w tej tabelce którą tworzy dla nas wspaniała @Lanvin fajnie jakbysmy tez wspólnie mogły rtrafić do tabelki zafasolkowanych
Lanvin
W końcu trafimyWitam się w poludnie i w jakże piekny i sloneczny poniedzialek ... mam nadzieje ze juz ten tydzien zacznie lub chociaz skończy sie na dobrych wiesciach @marc wierze w twoje szczęście i oczywiście kibicuje każdej testujacej juz niebawem ...
Ja też myślałam o Antosiu, dopóki mój były (ojciec Filipa) nie nazwał tak swojego syna... Ale imię ładneA ja bym chciała Kornelię albo Antosia oboje jesteśmy zgodni co do imion
MartaBarbaraWeronika
MartaBarbaraWeronika
A ja bym chciała Kornelię albo Antosia oboje jesteśmy zgodni co do imion
A ja bym chciała Natana albo Piotrusia
A dziewczynka to Amelia lub Faustyna :-) :-)
MartaBarbaraWeronika
Pozdrawiamy
@Luxuorius rodzinka w komplecia Wasz Synuś ma wspanialych rodziców ...podziwiam męża ze tak pozuje grzecznie do zdjec mój to zawsze gdzies sie schowa nie lubi byc fotografowany a jakbym go umieściłam na jakims portalu i on by to zobaczyl to dostalby chyba zawału hehehe
reklama
Bulbasek
Hej Kochane ja od ponad tygodnia wiem, ze żyje. Mogę naprawdę cieszyć się ciaza
Oczywiście piersi wielkie i twarde jak kamienie, ale samopoczucie doskonałe. Oby do piątku na usg genetyczne.
@marc porozmawiaj koniecznie z tym swoim. Może on jakiś motel otworzy dla tych kumpli? Rozumiem pomóc, ale Ty co chwilę masz jakieś akcje. Pamiętaj, ze on ma być głową rodziny.
@StorAnia trzymam kciuki za wynik
Nie mogę się doczekać Waszego testowania trzymam mocno kciuki
Oczywiście piersi wielkie i twarde jak kamienie, ale samopoczucie doskonałe. Oby do piątku na usg genetyczne.
@marc porozmawiaj koniecznie z tym swoim. Może on jakiś motel otworzy dla tych kumpli? Rozumiem pomóc, ale Ty co chwilę masz jakieś akcje. Pamiętaj, ze on ma być głową rodziny.
@StorAnia trzymam kciuki za wynik
Nie mogę się doczekać Waszego testowania trzymam mocno kciuki