reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się w poludnie i w jakże piekny i sloneczny poniedzialek ...:happy: mam nadzieje ze juz ten tydzien zacznie lub chociaz skończy sie na dobrych wiesciach @marc wierze w twoje szczęście i oczywiście kibicuje każdej testujacej juz niebawem ... :happy:
@kotek87 tak nam jakoś ladnie razem w tej tabelce którą tworzy dla nas wspaniała @Lanvin fajnie jakbysmy tez wspólnie mogły rtrafić do tabelki zafasolkowanych :happy:
:happy2:no ale tego nawet najstarsi górale nie wiedzą czy aby jest to mozliwe hehehe :happy::happy2::happy2:
Pozdrowionka dla Was dziołuszki i milego ,bezstresowego dnia życzę ....

Witam się w poludnie i w jakże piekny i sloneczny poniedzialek ...:happy: mam nadzieje ze juz ten tydzien zacznie lub chociaz skończy sie na dobrych wiesciach @marc wierze w twoje szczęście i oczywiście kibicuje każdej testujacej juz niebawem ... :happy:
@kotek87 tak nam jakoś ladnie razem w tej tabelce którą tworzy dla nas wspaniała @Lanvin fajnie jakbysmy tez wspólnie mogły rtrafić do tabelki zafasolkowanych :happy:
:happy2:no ale tego nawet najstarsi górale nie wiedzą czy aby jest to mozliwe hehehe :happy::happy2::happy2:
Pozdrowionka dla Was dziołuszki i milego ,bezstresowego dnia życzę ....
W końcu trafimy :)

A ja bym chciała Kornelię albo Antosia :) oboje jesteśmy zgodni co do imion :):)
Ja też myślałam o Antosiu, dopóki mój były (ojciec Filipa) nie nazwał tak swojego syna... Ale imię ładne :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Hej Kochane :) ja od ponad tygodnia wiem, ze żyje. Mogę naprawdę cieszyć się ciaza :)
Oczywiście piersi wielkie i twarde jak kamienie, ale samopoczucie doskonałe. Oby do piątku na usg genetyczne.

@marc porozmawiaj koniecznie z tym swoim. Może on jakiś motel otworzy dla tych kumpli? Rozumiem pomóc, ale Ty co chwilę masz jakieś akcje. Pamiętaj, ze on ma być głową rodziny.

@StorAnia trzymam kciuki za wynik :)

Nie mogę się doczekać Waszego testowania :) trzymam mocno kciuki :)

Do góry