reklama
Lanvin
Fanka BB :)
I jak wyglądają teraz Wasze starania? Wspomagacie się czymś?Super
Mam na imię Gosia. Lat 27. To jest nasz 14 cykl starań.
początkowo byliśmy przekonani, że we mnie tkwi problem ( nieregularnie cykle, późne owulacje ) do czasu gdy moja pani doktor chciała stymulować mi owulacje..pierw chciała aby Maz zrobił badania i tu się zaczęło.. słaba morfologia, beznadziejna fragmentacja DNA i przeciw ciała plemnikowe.. pełen pakiet żeby za łatwo nie było Dwie ciąże biochemiczne. Tak w skrócie
NiedobrzeU mnie własnie brązowy śluz czyli wieczorem się rozkręci Załamana
@Gosiek90 Pewnie - dołączaj
@Fidzia 1987 Bądź dobrej myśli. Sama lekarz powiedziała że jest źle ale nie tragicznie Głowa do góry
To rzeczywiście cudowny dzień kobiet... Mój też wiecznie wszystko przekłada, a na końcu ja muszę załatwiać. Nawet do lekarza musiałam go ostatnio rejestrować, bo szanowny Pan przed półtora roku NIE MA CZASU :|Ból podbrzusza się pojawia od 3 dni znów, a spokój już z nim miałam. Nie jest jakiś super mocny, ale czasem zwyczajnie dokuczliwy...
@Lanvin rano złożył życzenia i zapytał co chcę dostać, ja, że nic, że szkoda mi kasy w tym miesiącu... po czymm stwierdził, że mam w sb jechać sobie coś kupić. O 15 dzwonił czy ma po mnie wpaść do prracy, ja że nie, że poradzę sobie.
Przyjechał i tak, po czym całą drogę się darł, że niepotrzebnie przyjechał bo spod maski mu się dymi i bla bla bla. Śmierdziało w tym aucie ropą, że hoho. Mówię mu, że ma jechać do mechanika, too oczywiście wg niego o 16 wszyscy już pozamykane mają i jak chcę to mam coś wymyślić (pfff)'
Wydarłam się, że od 3 dni mówi że coś nie tak z autem to trzeba było to załatwić! Ubezpiecznie też ja musiałam ogarnąć bo on wiecznie przekłaadał, w środę miał iść zapłacić podatek za auto to też nie poszedł, ba, nawet nie wypisał dokumentów!
Stare auto od 3 miesięcy czeka na to, aż Wielmożny Pan poodkurza je i foty zrobi... wiecznie brak czasu.
Jak mu powiedziałam, że miał taki problem żeby po mnie wpaść bo auto to do pracy ma jjechać busem, to wielkie oburzenie, że jak to autobusem?! Powiedziałam, że tak samo jak ja jeżdżę od kilku lat!
I znów kłótnia... powiedział, że to dziecko przeze mnie będzie znerwicowane (hahaha:/)
A na koniec miał pożyczyć samochód od mojej mamy, to oczywiście wcześniej musiał iść na zbiórkę kibiców, i jak wracał to zgubił telefon (który ma 2 miesiące) i to moja wina bo spieszyl się po auto! No szlag!!!
Na całe szczęście go znalazł!
Taka byłam wściekła po całym dniu, że łooo
Ale się rozpisalam, sory
Spark
Z krzyżem miałam teraz to samo! Wcześniej przed @ zawsze lekko pobolewał mnie kręgosłup, a w tym udanym cyklu to masakra była na początku !Kotek pytalas czy coś czuje.. Pobolewa mnie podbrzusze od kilku dni , dość wcześnie bo zawsze zaczynało się ze dwa dni przed @ do tego lupie mnie w krzyżu czasami a to byl objaw moich pierwszych ciąż. I po skurczach takich @ które mam czasem a ostatnio je czulam gdy nosiłam wkladke wewnatrzmaciczną, wtedy mam wiecej śluzu. Ale to jednorazowe incydenty ,raz dziennie. Tak to sucho. No i sutki ale tylko przy ,,uszczypnieciu,, bolą inaczej. I obym sobie tego nie wkrecala hihi trzymam mocno kciukasy. Ile jesteś już po owu?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
teoretycznie 12 dni po owu mnie cycki bola od 3 dni i są powiększone, nawet mąz wczoraj to zauważyłKotek pytalas czy coś czuje.. Pobolewa mnie podbrzusze od kilku dni , dość wcześnie bo zawsze zaczynało się ze dwa dni przed @ do tego lupie mnie w krzyżu czasami a to byl objaw moich pierwszych ciąż. I po skurczach takich @ które mam czasem a ostatnio je czulam gdy nosiłam wkladke wewnatrzmaciczną, wtedy mam wiecej śluzu. Ale to jednorazowe incydenty ,raz dziennie. Tak to sucho. No i sutki ale tylko przy ,,uszczypnieciu,, bolą inaczej. I obym sobie tego nie wkrecala hihi trzymam mocno kciukasy. Ile jesteś już po owu?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie tez sucho, szyjka jaz miękka raz twarda czasem wysoko czasem nisko...
noto u Ciebie to typowe objawy
Spark
To jest porażka, czuję jakbym miała niedługo wychowywać dwójkę dzieci!I jak wyglądają teraz Wasze starania? Wspomagacie się czymś?
Niedobrze
To rzeczywiście cudowny dzień kobiet... Mój też wiecznie wszystko przekłada, a na końcu ja muszę załatwiać. Nawet do lekarza musiałam go ostatnio rejestrować, bo szanowny Pan przed półtora roku NIE MA CZASU :|
Teraz do niego dzwonię bo po 11 wstać miał żeby po części do auta jechać to usłyszałam: oo, dzięki, że mnie obudziłaś bo spałem, budzik mnie musiał nie obudzić.
Nosz kur.. jak muszę wstać to robię po 3 budziki a nie liczę na kogoś!
Agatusia1
U mnie w sklepie zielarskim jest DONG ale firmy now food. Słyszałyście o takiej? Nie wiem czy brać czy lepiej przez neta zamówić tego z Swanson.
I jak wyglądają teraz Wasze starania? Wspomagacie się czymś?
Ja cały czas jestem na luteinie. A mąż ma kurację 3miesięczna. Chociaż nie wierzę w jej skuteczność. Dużo o tym czytam i ma wszystko co trudno poprawić.. a o androloga dobrego ciężko. Jeśli wyniki się nie poprawią ( za 2 mc kontrola ) to inseminacja
Niedobrze
To rzeczywiście cudowny dzień kobiet... Mój też wiecznie wszystko przekłada, a na końcu ja muszę załatwiać. Nawet do lekarza musiałam go ostatnio rejestrować, bo szanowny Pan przed półtora roku NIE MA CZASU :|
Lanvin
Też tak mam [emoji12]Hehehhe nie jest złe :-) gorzej, ze mi sie odbija fuj
Taaa dobrze Cie rozumiem niestety :/ i jak się później nie denerwować? Moja teściowa mówi, że reklamacji nie przyjmuje...To jest porażka, czuję jakbym miała niedługo wychowywać dwójkę dzieci!
Teraz do niego dzwonię bo po 11 wstać miał żeby po części do auta jechać to usłyszałam: oo, dzięki, że mnie obudziłaś bo spałem, budzik mnie musiał nie obudzić.
Nosz kur.. jak muszę wstać to robię po 3 budziki a nie liczę na kogoś!
Spark
W kapsułkach? Bo z now food jest też w formie sproszkowanej (ziele)U mnie w sklepie zielarskim jest DONG ale firmy now food. Słyszałyście o takiej? Nie wiem czy brać czy lepiej przez neta zamówić tego z Swanson.
Dziewczyny na grupie pcos z tej firmy sobie chwalily też
reklama
Lanvin
Pewnie to nie ma znaczenia, ja się sugerowałam ceną akurat, a firmę Spark poleciła zamawiałam za ok. 27 zł z przesyłką. A u Ciebie ile kosztuje?U mnie w sklepie zielarskim jest DONG ale firmy now food. Słyszałyście o takiej? Nie wiem czy brać czy lepiej przez neta zamówić tego z Swanson.
@Gosiek90, inseminacje u nas miała @bertha, więc ją o to podpytać możesz. Mimo wszystko trzymam kciuki, żeby udało się naturalnie