reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A ja dziś miałam wizytę gina znaczy miałam mieć ale zapomnialam zresztą ostatnio mi wypisala ta datę bo była pewna ze zajde tym razem i juz ona będzie cos widziała ale jak przyszła @ i tak nie było po co iść teraz mój 7cs ale w sumie w kilku co były mogły się nie udać mam ochotę odpuścić u mnie chyba glowa jest przeszkoda za bardzo nakręcona jestem

Melduję, że z 15 dniowym spoznieniem dzisiejszej nocy w moje progi zawitała ciotka z Ameryki..... @ jedna jednak przyjechala.... Pierwszy raz w mojej ponad 31 letniej egzystencji tak późno Wygląda na to że chyba rzeczywiscie owulacja opóźnila mi się jakieś 2 tyg i klucie prawego jajnika wtedy kiedy powinnam dostać @ to była owulacja. Stąd okres dopiero po takim czasie. Dla pewności wybiorę się do gina za jakieś 1.5 tyg na przegląd czy nie ma to jakiejś ewidentnej przyczyny np torbiel etc. Mimo że to nie ciaza to w sumie cieszę się że wkoncu dostałam @ bo to czekanie w zawieszeniu mnie dobijalo.

Melduję, że z 15 dniowym spoznieniem dzisiejszej nocy w moje progi zawitała ciotka z Ameryki..... @ jedna jednak przyjechala.... Pierwszy raz w mojej ponad 31 letniej egzystencji tak późno Wygląda na to że chyba rzeczywiscie owulacja opóźnila mi się jakieś 2 tyg i klucie prawego jajnika wtedy kiedy powinnam dostać @ to była owulacja. Stąd okres dopiero po takim czasie. Dla pewności wybiorę się do gina za jakieś 1.5 tyg na przegląd czy nie ma to jakiejś ewidentnej przyczyny np torbiel etc. Mimo że to nie ciaza to w sumie cieszę się że wkoncu dostałam @ bo to czekanie w zawieszeniu mnie dobijalo.
Buuu, kurde te wredoty nie chcą odpuścić.

wkoncu bo to już było aż dziwne no i opóźnila starania wredna ta jedna :p

reklama
jakieś to takie dziwne :/ miało jej nie być a jest [emoji14] trzeba kupić testy owulacyjne wkoncu.
Ja ten cykl bez testów. Owu jeśli jest to mdzy 11-15 dc. 12/13 wg objawów z ostatnich 2 cykli (+testy owu). Ale za to tym razem jest plan codziennie[emoji175][emoji175]a 15 dc mam gina to mi powie czy była albo będzie lub nie będzie tej owu...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry