A coś się stało !!???Dziewczyny, magoo dalej milczy??
reklama
A ja dziś miałam wizytę gina znaczy miałam mieć ale zapomnialam zresztą ostatnio mi wypisala ta datę bo była pewna ze zajde tym razem i juz ona będzie cos widziała ale jak przyszła @ i tak nie było po co iść teraz mój 7cs ale w sumie w kilku co były mogły się nie udać mam ochotę odpuścić u mnie chyba glowa jest przeszkoda za bardzo nakręcona jestem
Gosiaq85
Fanka BB :)
Melduję, że z 15 dniowym spoznieniem dzisiejszej nocy w moje progi zawitała ciotka z Ameryki..... @ jedna jednak przyjechala.... Pierwszy raz w mojej ponad 31 letniej egzystencji tak późno Wygląda na to że chyba rzeczywiscie owulacja opóźnila mi się jakieś 2 tyg i klucie prawego jajnika wtedy kiedy powinnam dostać @ to była owulacja. Stąd okres dopiero po takim czasie. Dla pewności wybiorę się do gina za jakieś 1.5 tyg na przegląd czy nie ma to jakiejś ewidentnej przyczyny np torbiel etc. Mimo że to nie ciaza to w sumie cieszę się że wkoncu dostałam @ bo to czekanie w zawieszeniu mnie dobijalo.
oczekiwanie
Buuu, kurde te wredoty nie chcą odpuścić.Melduję, że z 15 dniowym spoznieniem dzisiejszej nocy w moje progi zawitała ciotka z Ameryki..... @ jedna jednak przyjechala.... Pierwszy raz w mojej ponad 31 letniej egzystencji tak późno Wygląda na to że chyba rzeczywiscie owulacja opóźnila mi się jakieś 2 tyg i klucie prawego jajnika wtedy kiedy powinnam dostać @ to była owulacja. Stąd okres dopiero po takim czasie. Dla pewności wybiorę się do gina za jakieś 1.5 tyg na przegląd czy nie ma to jakiejś ewidentnej przyczyny np torbiel etc. Mimo że to nie ciaza to w sumie cieszę się że wkoncu dostałam @ bo to czekanie w zawieszeniu mnie dobijalo.
Dziewczyny, magoo dalej milczy??
Tak, żadnego postu póki co nie widziałam
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
oczekiwanie
Chyba tak.......A coś się stało !!???
jakieś to takie dziwne :/ miało jej nie być a jest trzeba kupić testy owulacyjne wkoncu.U mnie przyszła 5 dni wcześniej...pierwszy raz w życiu...czasem +/- 2 dni cykl ale nigdy 5...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
wkoncu bo to już było aż dziwne no i opóźnila starania wredna ta jednaMelduję, że z 15 dniowym spoznieniem dzisiejszej nocy w moje progi zawitała ciotka z Ameryki..... @ jedna jednak przyjechala.... Pierwszy raz w mojej ponad 31 letniej egzystencji tak późno Wygląda na to że chyba rzeczywiscie owulacja opóźnila mi się jakieś 2 tyg i klucie prawego jajnika wtedy kiedy powinnam dostać @ to była owulacja. Stąd okres dopiero po takim czasie. Dla pewności wybiorę się do gina za jakieś 1.5 tyg na przegląd czy nie ma to jakiejś ewidentnej przyczyny np torbiel etc. Mimo że to nie ciaza to w sumie cieszę się że wkoncu dostałam @ bo to czekanie w zawieszeniu mnie dobijalo.
reklama
Joaszka
Ja ten cykl bez testów. Owu jeśli jest to mdzy 11-15 dc. 12/13 wg objawów z ostatnich 2 cykli (+testy owu). Ale za to tym razem jest plan codziennie[emoji175][emoji175]a 15 dc mam gina to mi powie czy była albo będzie lub nie będzie tej owu...jakieś to takie dziwne :/ miało jej nie być a jest [emoji14] trzeba kupić testy owulacyjne wkoncu.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom