reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Nosz ku*wa co za cham!
Prawo mu zabrania pytac o takie rzeczy!!!!!
Idz na L4 i to na cholernie dlugie!! Wal go!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jutro zadzwonie do inspekcji pracy i zapytam o moja sytuację. Bo w ZUS mi powiedzieli że jak dostanę wypowiedzenie to mogę iść na L4 i być na nim całą ciążę. Tylko nie należy mi się macierzyńskie z pracy. Ale chyba jest to kosiniakowe że jak bezrobotna urodzi to przez rok dostaje 1000zl tak?

reklama
Jutro zadzwonie do inspekcji pracy i zapytam o moja sytuację. Bo w ZUS mi powiedzieli że jak dostanę wypowiedzenie to mogę iść na L4 i być na nim całą ciążę. Tylko nie należy mi się macierzyńskie z pracy. Ale chyba jest to kosiniakowe że jak bezrobotna urodzi to przez rok dostaje 1000zl tak?

Oj pod tym wzgledem co Ci sie nalezy to juz sie nie znam. Mam tyly jesli chodzi o polskie prawo pracownicze.

Ehh chyba wykasuje fejsa. Co drugi post to nowe dzieci znajomych. Wlasnie znajoma pochwalila sie druga ciaza a ja sie poryczalam :(

Oj pod tym wzgledem co Ci sie nalezy to juz sie nie znam. Mam tyly jesli chodzi o polskie prawo pracownicze.

Ehh chyba wykasuje fejsa. Co drugi post to nowe dzieci znajomych. Wlasnie znajoma pochwalila sie druga ciaza a ja sie poryczalam :(

To dodaj mnie, pewnie przez najbliższe 4 lata nie zaciążę :)

Ostatnia edycja:

No u mnie też wszyscy wkoło w ciąży lub rodzą i jak tu się nie zalamac? :(

No u mnie też wszyscy wkoło w ciąży lub rodzą i jak tu się nie zalamac? :(
To dojadaj mnie, pewnie przez najbliższe 4 lata nie zaciążę :)
Dziewczyny, cóż za wiara i optymizm ;)

reklama
Do góry