reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Z nogą już trochę lepiej, zrobiłam sobie centrum dowodzenia na kanapie, wszystko w zasięgu ręki [emoji1] tylko obiad muszę spłodzic, bo B na uczelnie polazl i nie ma mi kto pomóc [emoji19] dziękuję za troskę misiaki [emoji173]

Bertha, orła cień lepszy niż biel vizira [emoji1] powtórz z rana koniecznie!

Spark, jak mnie raz chłop na śpiocha do mnie dobieral, co by mi miłą pobudke zrobić, to miał przerąbane pół dnia [emoji23]

Marc, spokojnie! Ja pierwszy cykl tak świrowalam, byłam PEWNA ze w ciąży jestem! Jak szłam po test to kupiłam też po drodze piwo bezalkoholowe. Ale skończyło się na winie z przyjaciółką [emoji1] nie ma co, pilnować ewentualnie terminów plodnych, u mnie na razie działa, nie ma co. Bo nam mózg psikusa wtedy robi i nici. [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

reklama
Z nogą już trochę lepiej, zrobiłam sobie centrum dowodzenia na kanapie, wszystko w zasięgu ręki [emoji1] tylko obiad muszę spłodzic, bo B na uczelnie polazl i nie ma mi kto pomóc [emoji19] dziękuję za troskę misiaki [emoji173]

Bertha, orła cień lepszy niż biel vizira [emoji1] powtórz z rana koniecznie!

Spark, jak mnie raz chłop na śpiocha do mnie dobieral, co by mi miłą pobudke zrobić, to miał przerąbane pół dnia [emoji23]

Marc, spokojnie! Ja pierwszy cykl tak świrowalam, byłam PEWNA ze w ciąży jestem! Jak szłam po test to kupiłam też po drodze piwo bezalkoholowe. Ale skończyło się na winie z przyjaciółką [emoji1] nie ma co, pilnować ewentualnie terminów plodnych, u mnie na razie działa, nie ma co. Bo nam mózg psikusa wtedy robi i nici. [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
To dobrze jak z nogą lepiej! :)
Haha mój tak oberwal w łeb jak zaczął, powiedziałam, że chyba oszalał i ma mi dać święty spokój, ale nie poddał się skubany...:p

A co to za appka?

Współczuje, skręcenie boli bardzo a i potem jest odczuwalne...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ovia fertility [emoji4] a co do kostek wiem, już mi praktycznie kostek nie widać, takie mam nalane przez te urazy [emoji20]
Mam dzisiaj doła. Oczywiście nie oduczylam się wyczytywania czego się da na temat pcos...
Mam niestety wrażenie, że samym duphastonem nic nie zdzialamy, że tracimy czas. 2 cykle teraz potem 2,3 na antykoncepcji a potem się zobaczy...to conajmniej 5 cykli w plecy. Jeszcze te doniesienia o poronieniach nawykowych w 5-6tygodniu.
Jednym słowem MASAKRA
Chyba sobie to wszystko odpuszczę, nie sądzę żebym dała radę psychicznie to wszystko ogarnąć.
Myśl o seksie przyprawia mnie o lekko mówiąc wrogość jakąkolwiek bo przecież i tak nic z tego nie wyniknie.
Czy ktoś mógłby mi wyłączyć głowę??? [emoji29]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Z Internetem mozna zwariować, nie dołuj się... Może idź do innego gina na konsultacje, powiedz czego się boisz, co czytalas i zobaczysz co powie drugi. Bo jednak te tabletki anty trochę dziwne... Ale wiesz, ja się na tym nie znam, ale tak bym chyba zrobiła. Tym bardziej ze nie chcesz tyłu cykli tracić [emoji6]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Ovia fertility [emoji4] a co do kostek wiem, już mi praktycznie kostek nie widać, takie mam nalane przez te urazy [emoji20]

Z Internetem mozna zwariować, nie dołuj się... Może idź do innego gina na konsultacje, powiedz czego się boisz, co czytalas i zobaczysz co powie drugi. Bo jednak te tabletki anty trochę dziwne... Ale wiesz, ja się na tym nie znam, ale tak bym chyba zrobiła. Tym bardziej ze nie chcesz tyłu cykli tracić [emoji6]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
W przeciągu dwóch miesięcy wydalam 800zl na badania, wizyty itd. W lodzi dobrzy lekarze biorą takie pieniądze, że łeb wysiada
Spark- Ona chce mi dać anty bo jak odstawilam to zaszłam odrazu (tylko poroniłam w 5tyg) i że to niby przestawia jajniki na normalną pracę i faktycznie to się potwierdza. Byłabym skłonna to zrobić z tym że jak wspomniałam nie chce tracić cykli, a mija ginka każe wyluzowac i mówi, że będziemy się martwić jak się po roku nie uda. Też mi pocieszenie.

W przeciągu dwóch miesięcy wydalam 800zl na badania, wizyty itd. W lodzi dobrzy lekarze biorą takie pieniądze, że łeb wysiada
Spark- Ona chce mi dać anty bo jak odstawilam to zaszłam odrazu (tylko poroniłam w 5tyg) i że to niby przestawia jajniki na normalną pracę i faktycznie to się potwierdza. Byłabym skłonna to zrobić z tym że jak wspomniałam nie chce tracić cykli, a mija ginka każe wyluzowac i mówi, że będziemy się martwić jak się po roku nie uda. Też mi pocieszenie.

Mi w szpitalu powiedzielli, że jak będę chciała dzieckko to mam nie dać się wkręcić w antykoncepcje, bo to na chwilę tylko leczy objawy, a potem większy problem... mój lekarz uważa tak samo! Ja bym się na to nie pisałam, i cykle stracone i organizm zwariować może...
Ale zrobisz jak uważasz ;)

reklama
Do góry