reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Siła umysłu :-) u mnie podobnie, ciągle mnie boli podbrzusze, czasem mi niedobrze, ale piersi są normalne, w poprzednim cyklu podobnie, byłam przekonana, że pomimo plastrów zaszlam, bo się odkleil! A tu nic :-)

Windy, nie wiem, to mój pierwszy cykl po odstawieniu anty :-) w zeszłym tygodniu musiałam mieć owulke, bo plamilam kilka dni, więc sam cykl powinien mieć ok 28-30 dni, dowiem się w przyszłym tygodniu :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png
Oj siła umysłu, oj siła. Dzisiaj mi się śniło że pokój urządzałam... [emoji15] a wczoraj wylądowałam w łazience po zapachu zmywacza do paznokci. [emoji15] coraz dziwniejsze to wszystko...
U mnie też koło 30, widzę ze będziemy się razem stresować [emoji14]

Ania! [emoji173] ależ wysyp [emoji16] jak mi się uda w tym cyklu to też będzie rzutem na taśmę lipiec, wychodzi 27-31.07 [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Oj siła umysłu, oj siła. Dzisiaj mi się śniło że pokój urządzałam... [emoji15] a wczoraj wylądowałam w łazience po zapachu zmywacza do paznokci. [emoji15] coraz dziwniejsze to wszystko...

Ania! [emoji173] ależ wysyp [emoji16] jak mi się uda w tym cyklu to też będzie rzutem na taśmę lipiec, wychodzi 27-31.07 [emoji1] [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Tego Ci życzę :-D mi wyszloby podobnie :-) mój M ma urodziny 30 lipca :-) ale ja i tak przed terminem bym rodziła, bo będę miała cesarke, jeśli zajdę.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ja przed snem naczytam się bb, a potem śnią mi się cuda.
Dziś np. że miałam duże nabrzmiałe piersi i dawałam je dotknąć (oczywiście przez ubranie) każdemu w rodzinie, aby potwierdzili, że rzeczywiście takie są i że to na pewno objaw ciąży :rofl:

Ja przed snem naczytam się bb, a potem śnią mi się cuda.
Dziś np. że miałam duże nabrzmiałe piersi i dawałam je dotknąć (oczywiście przez ubranie) każdemu w rodzinie, aby potwierdzili, że rzeczywiście takie są i że to na pewno objaw ciąży :rofl:
[emoji23] [emoji23] co nam się robi w tych bańkach [emoji1]
Mój chrzesniak urodził się 27, a u mnie i B. W rodzinie dużo takich zbiegów okolicZności... [emoji16]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Antonina tak na betę musisz mieć skierowanie od ginekologa.

Spark
cierpliwie czekam na @ może już przyszła bo pobolewa mnie podbrzusze mam nabój więc nie wiem. Jak mówiłam Lanvin kwesta czasu.

dobry a wiec tak, w nocy dwie pobudki na siku, obudzilam sie z bolem w dole brzucha, wzielam magnez i przeszlo...zjadlam sniadanko i mysle co dalej z tym dniem poczac...pranie musze zrobic to wiem napewno i cos do zarcia na obiad
ktoras dzis testuje?

reklama
Zrobiłam dzisiaj rano bobotest paskowy czułośc 25mlU/ml dalej mega bladzioch, przesyłam zdjęcie. Chociaż na opakowaniu jest napisane: Intensywnośc koloru różowego linii kontrolnej nie ma wpływu na wynik testu.
Co do objawów to brzuch mnie nadal pobolewa. Ale dziewczyny już wiem co było pierwszym objawem ciąży, zawsze przed okresem miałam większe, nabrzmiałe piersi. A teraz nic nie bolały, nie bolą, nie są większe i tak do tej pory, wręcz jakby ich nie było. :-D
nie rob juz tych testow, bo kazdy wyjdzie inaczej i bedziesz sie stresowac :) kiedy idziesz zapisac sie do ginki?

Ostatnia edycja:
Do góry