reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam dziewuszki! Chciałabym odpisać każdej z was, ale mój cudowny telefon mogłyby tego nie ogarnąć [emoji2]
Sarat gratulacje!!!!!!
Trzymam kciuki za żołnierzy i owocne bobosexy [emoji16]
Ja właśnie wróciłam do domu, 14dc... Mój tak się przejął ze aż nż w pracy wziął, co by brać się do roboty. Obiad nawet ma zrobić! [emoji23] jak się nie potrujemy to może co jeszcze z tego będzie w tym cyklu [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Witam dziewuszki! Chciałabym odpisać każdej z was, ale mój cudowny telefon mogłyby tego nie ogarnąć [emoji2]
Sarat gratulacje!!!!!!
Trzymam kciuki za żołnierzy i owocne bobosexy [emoji16]
Ja właśnie wróciłam do domu, 14dc... Mój tak się przejął ze aż nż w pracy wziął, co by brać się do roboty. Obiad nawet ma zrobić! [emoji23] jak się nie potrujemy to może co jeszcze z tego będzie w tym cyklu [emoji1]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mój dzisiejszy dzień 14dc,pracujemy nad tym dzisiaj,uuuuda się,hamal co u ciebie

A ja dziewuszki dalej nie mam @.
Cos sie dziwnie czuje. Dalej mnie ta glowa boli i muli mnie.. Nie wiem co ta @ sobie robi.. Figle płata..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry