reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja tez o 3. Wesola gromadma mi sie marzy, ale moj m ledwo na 3 dal sie namowic..[emoji16]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Myśmy to już przed ślubem ustalone mieli, a jak przyszło co do czego to J chęci stracił i dlatego tak długo zwlekaliśmy. A teraz żałuję. Ale mam nadzieję, że nadrobimy [emoji4]

reklama
Myśmy to już przed ślubem ustalone mieli, a jak przyszło co do czego to J chęci stracił i dlatego tak długo zwlekaliśmy. A teraz żałuję. Ale mam nadzieję, że nadrobimy [emoji4]
U nas uustalona byla 2 ale teraz tak bardzo chcialabym wiecej maluszkow. Zakochalam sie w macierzynstwie[emoji1]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

hej dziewczyny, u nas znów klejny meeeega wietrzny dzień . masakra. ale działeczkę zaliczyliśmy

aniay - witaj, powodzenia, a co to znaczy że robi Ci wodę z mózgu?
magoo -:*
kamila.801 - witaj, także trzymam kciuki z aWasze staranka!
marbia - witaj, współczuję strat
mamuniol - ja właśnie w notatniku na lapku piszę do każdej:p w kom. by mnie szlag trafił
zdrówka dla Ciebie? czy nie dawno też nie byłaś chora?

ja mam 20dc, do staranek pozostało ok 7 tygodni...
choć M ostatnio Oli już 2 razy powiedział że nie będzie miała siostrzyczki bo jest niegrzeczna....ech....

To odliczanie i czekanie jest najgorsze ,
Dziewczyny wy przynajmniej co okolo 30 dni macie a mi sie 50 dni ten cykl szykuje

Miała być leniwa niedziela, a tu goście się zapowiedzieli, więc przyspieszenia dostaliśmy [emoji4] Dziś 28dc i oswajam się z myślą, że kolejny cykl na marne. No cóż.. będzie kolejny! A za ciebie &&&.
Skaba trzymam kciuki, jeszcze okresu nie ma.

aniay - witaj, powodzenia, a co to znaczy że robi Ci wodę z mózgu?

ja mam 20dc, do staranek pozostało ok 7 tygodni...
choć M ostatnio Oli już 2 razy powiedział że nie będzie miała siostrzyczki bo jest niegrzeczna....ech....

Najpierw miałam bardzo maly skok temperatury ale zostala wyzsza, po okolo 10 dniach zaczelam plamic jak na okres przez cztery dni i przestalam, na trzeci dzień plamienia spadla mi temperatura potem wrocila w gore I dzis po dwoch dniach sie znowu podniosla.

Od wczoraj mam super wrazliwe sutki I taka ciezkosc w brzuchu a dzisiaj mam multum sluzu wodnistego, bialawego I plodnego na zmiane. Szyjka raz srednio raz wysoko a testy w piatek I dzis negatywne.
Krwi nie zrobie bo w UK jestem. Albo super pozna owu albo pozne zagniezdzenie, albo PCOS mi daje popalic.
ciaza to nie choroba hihi, ale staram sie oszczedzac, nic nie dzwigam
Kochana, gratulacje!

Dziewczyny wy przynajmniej co okolo 30 dni macie a mi sie 50 dni ten cykl szykuje

Skaba trzymam kciuki, jeszcze okresu nie ma.

Najpierw miałam bardzo maly skok temperatury ale zostala wyzsza, po okolo 10 dniach zaczelam plamic jak na okres przez cztery dni i przestalam, na trzeci dzień plamienia spadla mi temperatura potem wrocila w gore I dzis po dwoch dniach sie znowu podniosla.

Od wczoraj mam super wrazliwe sutki I taka ciezkosc w brzuchu a dzisiaj mam multum sluzu wodnistego, bialawego I plodnego na zmiane. Szyjka raz srednio raz wysoko a testy w piatek I dzis negatywne.
Krwi nie zrobie bo w UK jestem. Albo super pozna owu albo pozne zagniezdzenie, albo PCOS mi daje popalic.

Kochana, gratulacje!
dziękuję!

reklama
witam nowe staraczki;)
i cześć innym, dzisiaj tylko tak na chwilę
weekend zakupowy... trochę poprawiło mi to humor ;)
jutro 27dc, ale czuję, że @ przyjdzie później niestety...
magoo jeszcze nic nie jest przesądzone... ;)
u nas też cały dzień deszczowy ;/
dzisiaj zaczęłam ćwiczyć, tak dla kondycji, mam nadzieję, że moja wola będzie silniejsza niż zazwyczaj...;)

Do góry