Asis7
Fanka BB :)
Gratulacjeten cykl sie nie staralismy ogolnie to olewka. ale...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacjeten cykl sie nie staralismy ogolnie to olewka. ale...
Dziękuje :*@Dagaa11, serdeczne gratulacje! Cudowny prezent na Święta! Niech kurczaczek zdrowo rośnie [emoji214]
[emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119][emoji119]
GratulacjeHej dziewczyny, nie było mnie chyba ponad miesiąc, ale potrzebowałam spokoju... Wyciszenia. I wiecie co? Pomogło po pół roku prób po stracie poprzedniej ciąży znowu zobaczyłam dwie kreski- w cyklu, w którym już traciłam nadzieje. Dajcie znac co u Was. Wesolych swiat :*
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
W sumie nie, jedynie od kilku dni chodze mega zmeczona. Ok 16 juz zasypiam na stojąco, mam troche większe parcie na pęcherz i jestem rozkojarzona.Daga powiec miałaś jakieś obawy
No piersi też mnie bolą i są nabrzmiale, ale jak dla mnie to zaden objaw, bo miałam tak przed kazdym okresem.Dzięki ja testuje że tydzień i narazie tylko biust pobolewa ale raczej to po luteine nie chce się nakrecac
Powodzenia, zebys zobaczyła 2 kreskiDzięki ja testuje że tydzień i narazie tylko biust pobolewa ale raczej to po luteine nie chce się nakrecac