reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Heloł moje Panie! No już dzisiaj to na pewno! Jest teksańska masakra piłą mechaniczna wiec jest pierwszy tydzień ciąży! Jednak sobie liczę od dzisiaj, bo wczoraj to takie niewiadomo co było [emoji16] skoro już znacie sytuacje w moich majtach, mogę się wziąć z czystym sumieniem za robotę [emoji16][emoji8]
To razem mamy taksanskw masakre pila mechaniczna:p

dqpr3e5e7ell0w0u.png

reklama
Heloł moje Panie! No już dzisiaj to na pewno! Jest teksańska masakra piłą mechaniczna wiec jest pierwszy tydzień ciąży! Jednak sobie liczę od dzisiaj, bo wczoraj to takie niewiadomo co było [emoji16] skoro już znacie sytuacje w moich majtach, mogę się wziąć z czystym sumieniem za robotę [emoji16][emoji8]
Super, gratulacje :) czyli za jakieś 13 dni wskakujesz w czerwone wdzianko :D

Witam w 2dc. Brzydko napisze ale leci ze mnie jak z zazynanej swini i brzuch boli:/ 6 cykli nie udanych a 7 sila rzeczy musze spasowac bo biore anty.
Dzis na obiadek grochowka bedzie robiona-juz mam smaka mniam:)
@olaaa7 3mam kciuki i zaraz po wizycie prosze nam dac tu znac.

Ps: Ja co do klotni sie niewypowiem bo wole omijac takie tematy.

dqpr3e5e7ell0w0u.png
No to z @O'Hara jesteśmy na tym samym etapie [emoji4] u mnie też 2dc. Wieczorem się rozkręciło,więc policzyłam jednak wczoraj jako 1dc.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry