Ewarut
Fanka BB :)
Specjalnie rosiłam o bobo żółty bo on ma 10 czułościOk rozumiem bo ja robiłam testy które można robić w dzień okresu kiedy się nie pojawił.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Specjalnie rosiłam o bobo żółty bo on ma 10 czułościOk rozumiem bo ja robiłam testy które można robić w dzień okresu kiedy się nie pojawił.
Słyszałam, że niektórym dziewczynom szybciej wychodziły testy o czułości 25 niż te 10 więc nie załamuj sięSpecjalnie rosiłam o bobo żółty bo on ma 10 czułości
Jakie cudeńko Dbajcie o siebie a będzie wszystko dobrze trzymam mocno kciukiZobacz załącznik 830667
Oto moja fasolka w 6tyg2dn. Ale niestety jesteśmy w szpitalu. Muszę leżeć bo jest ryzyko poronienia. Miałam dzisiaj plamienia.
Lekarz mi nawet karty ciąży nie założył jeszcze.
Tak więc uważajcie na siebie jak Wam się udaza zajść :-*
Moze sie przespij???Boże jak mi się słabo zrobiło, w jednej chwili zakręciło mi się tak w głowie że myślałam że zemdleje, nie wiem już czym to spowodowane, zębem, antybiotykami, czy może domniemaną ciążą... Na ranie na zębie widzę jakby mi krew leciała, albo to po zupie pomidorowej, sama nie wiem,zaraz przeplucze i zobaczymy. Ale powiem wam że dalej mi się w głowie kręci... I jakoś tak słabo mi
Zaraz kończę robić obiad i nic więcej nie będę robić, jak usnę to i się prześpię chwilę tylko ciekawi mnie skąd to takie coś nigdy tak nie miałam
Ja miałam tak w poniedziałek, ni stąd ni z owąd zrobiło mi się słabo, zawroty w głowie a jak się położyłam to myślałam, że pawia puszczę... później doszedł ból gardła, kości i stawów i gorączka czyli znowu grypa, już druga w tym roku...Boże jak mi się słabo zrobiło, w jednej chwili zakręciło mi się tak w głowie że myślałam że zemdleje, nie wiem już czym to spowodowane, zębem, antybiotykami, czy może domniemaną ciążą... Na ranie na zębie widzę jakby mi krew leciała, albo to po zupie pomidorowej, sama nie wiem,zaraz przeplucze i zobaczymy. Ale powiem wam że dalej mi się w głowie kręci... I jakoś tak słabo mi