reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nooooo chyba owulacja bedzie u mnie teraz wcześniej, bo juz mam powoli gesty śluz a wg apki plodne dopiero jutro sie powinny zaczac, a dzis ewidentnie juz jest cos na rzeczy. Kurde, mialam nadzieje ze jednak bedzie 30dniowy cykl ale chyba bedzie 28. Albo.... przesunelo mi sie wszystko przez ten jeden dzien blokady @ w poprzednim bo wg poprzednich wyliczen rzeczywiscie powinnny zaczynac sie dzis.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Pod koniec cyklu popadam w paranoję bo myślę ze chyba się udało i doszukuje się różnych objawów ciąży; brak apetytu, brak ochoty na kawę przez kilka dni, ból piersi, brak bólu piersi, nadwrażliwość na zapachu, latanie studiu.A @ rozwiewa wszelkie nadzieję. Zazdroszczę płci przeciwnej...

Boże jak mi się słabo zrobiło, w jednej chwili zakręciło mi się tak w głowie że myślałam że zemdleje, nie wiem już czym to spowodowane, zębem, antybiotykami, czy może domniemaną ciążą... Na ranie na zębie widzę jakby mi krew leciała, albo to po zupie pomidorowej, sama nie wiem,zaraz przeplucze i zobaczymy. Ale powiem wam że dalej mi się w głowie kręci... I jakoś tak słabo mi :(

Zobacz załącznik 830667
Oto moja fasolka w 6tyg2dn. Ale niestety jesteśmy w szpitalu. Muszę leżeć bo jest ryzyko poronienia. Miałam dzisiaj plamienia.
Lekarz mi nawet karty ciąży nie założył jeszcze.
Tak więc uważajcie na siebie jak Wam się udaza zajść :-*
Jakie cudeńko :) Dbajcie o siebie a będzie wszystko dobrze :) trzymam mocno kciuki :)

Boże jak mi się słabo zrobiło, w jednej chwili zakręciło mi się tak w głowie że myślałam że zemdleje, nie wiem już czym to spowodowane, zębem, antybiotykami, czy może domniemaną ciążą... Na ranie na zębie widzę jakby mi krew leciała, albo to po zupie pomidorowej, sama nie wiem,zaraz przeplucze i zobaczymy. Ale powiem wam że dalej mi się w głowie kręci... I jakoś tak słabo mi :(
Moze sie przespij???

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ja miałam tak w poniedziałek, ni stąd ni z owąd zrobiło mi się słabo, zawroty w głowie a jak się położyłam to myślałam, że pawia puszczę... później doszedł ból gardła, kości i stawów i gorączka czyli znowu grypa, już druga w tym roku...

Do góry