reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Kasieńka3b

Witam. Odebralam wyniki prl. Mam 16,9 ng/ml w zakresie 6,0-29,9 ... chyba nigdy nie mialam lepszej=) nawet przy synku.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Świetne wyniki :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ej dziewczyny, patrzcie co znalazłam porządkując barek. Ogólnie wódki nie pijam ale tę spije niebawem, jak moja siostra do mnie przyjedzie. Za zdrowie moje i wasze i mam nadzieje, ze ten bocian w końcu do nas przyleci!
1511968661-e24f6c9828c4d53a-aaaaaa.jpeg

[emoji12]

To u mnie czeka takie wino [emoji23][emoji7]
1511968773-342b9818762dfe25-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To ja się raczę tym ostatnio [emoji23]
1511979619-5e85299a42cfdcbe-aaaaaa.jpeg

W smaku o dziwo na prawdę pycha!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie moje drogie.
6 dzień cyklu dopiero, a ja mam już dość. Brzuch mnie boli, jajniki szarpią od @ bez przerwy, cycki jakieś też cięższe niż powinny byc na początku cyklu, śluzu całkowity brak i ciągle mam uczucie, jakby zaraz miała mi chlusnac @, która skończyła się 2 dni temu. Bez sensu ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam się napić i utopić smutka ale plamienie sobie w bambuko leci i znikło szybciej niż się pojawiło... podobno nadzieja umiera ostatnia - no to testujemy XD

reklama
Do góry