reklama
Rozumiem mimo to dziękuje[emoji14]staram sie najpierw myslec potem robic bo kiedys mialam na odwrot niestety[emoji14]A no chyba, ze tak wolalam napisac bo czasem czlowiek zrobi jakas glupote a potem za to ponosi niefajne konsekwencje (znane z autopsji ).
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
No 11lat to już wolałabym uniknąćMiędzy mną a moimi braćmi jest 11 lat różnicy. Na początku kiepsko to wszystko wyglądało, ale teraz super się dogadujemy
Ehh a ja do 00.15 musze czekac na tego mojego zgredzika az wroci z pracy ;( a rano trzeba wstac.. kiedy on bedzie sie cieszyc dniem wolnym ale tym razem warto[emoji14]jedziemy z tym koksem[emoji14]
Ja mam syna prawie 9 lat i córkę 5 lat. Więcej niechciala mieć, jak ktoś mówił o jeszcze jednym to stanowczo mowiłam ze juz nigdy. Az tu prósze wzielo mnie na trzecie. Męża prosić nie musiałam powiedziałam ze chcem jeszcze jedno,porozmawialam czy damy rade psychicznie i fizycznie. I decyzja zapadła w marcu. Staramy się o trzecie. Trochę będzie ciężko ale dam rade.No mam syna 8lat i córkę 7lat. My zawsze chcieliśmy mieć trójkę dzieci ale ja się nie zgadzałam na trzecie bo rzuciłam się w wir pracy. Nasza sytuacja zrobiła się stabilna no i postanowiłam że albo teraz albo nigdy. Duża różnica wieku u rodzeństwa ma swoje plusy i minusy a chcę mieć jeszcze jedno dziecko wiem że na mnie czeka tylko w czasie się przesunęło
No 11lat to już wolałabym uniknąć
No wiadomo
Też bym chciała mieć trójkę dzieci. Póki co mój mąż chce mieć dwójkę, ale tak jak rozmawiamy to widzę, że coraz bardziej zaczyna się łamać.
Aleksandrax
Fanka BB :)
Akurat wysłałam dziś męża żeby zapytał o ten Conceive Plus i powiedzieli że 80zł za 30ml
W ogóle coś mnie bierze jakieś przeziebienie i nie wiem teraz czy się starać dziś czy nie, boję do teraz wszystkiego bo nie chce kolejnego poronienia
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
W ogóle coś mnie bierze jakieś przeziebienie i nie wiem teraz czy się starać dziś czy nie, boję do teraz wszystkiego bo nie chce kolejnego poronienia
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
kolekcjonerka
Fanka BB :)
Między mną a moimi braćmi jest 11 lat różnicy. Na początku kiepsko to wszystko wyglądało, ale teraz super się dogadujemy
No 11lat to już wolałabym uniknąć
ja mam 2 braci - 10 lat różnicy i w górę i w dół. Kontakt mamy taki sobie, ale to przez to, że jesteśmy rodzeństwem przyrodnim i w sumie nie było okazji do rodzinnych spotkań. Nie ma między nami więzi
też chcę uniknąć większej róznicy
reklama