reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Między mną a moimi braćmi jest 11 lat różnicy. Na początku kiepsko to wszystko wyglądało, ale teraz super się dogadujemy :)

reklama
A no chyba, ze tak :) wolalam napisac bo czasem czlowiek zrobi jakas glupote a potem za to ponosi niefajne konsekwencje (znane z autopsji ;) ).

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rozumiem :) mimo to dziękuje[emoji14]staram sie najpierw myslec potem robic :D bo kiedys mialam na odwrot niestety[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

No mam syna 8lat i córkę 7lat. My zawsze chcieliśmy mieć trójkę dzieci ale ja się nie zgadzałam na trzecie bo rzuciłam się w wir pracy. Nasza sytuacja zrobiła się stabilna no i postanowiłam że albo teraz albo nigdy. Duża różnica wieku u rodzeństwa ma swoje plusy i minusy a chcę mieć jeszcze jedno dziecko wiem że na mnie czeka tylko w czasie się przesunęło ;)
Ja mam syna prawie 9 lat i córkę 5 lat. Więcej niechciala mieć, jak ktoś mówił o jeszcze jednym to stanowczo mowiłam ze juz nigdy. Az tu prósze wzielo mnie na trzecie. Męża prosić nie musiałam powiedziałam ze chcem jeszcze jedno,porozmawialam czy damy rade psychicznie i fizycznie. I decyzja zapadła w marcu. Staramy się o trzecie. Trochę będzie ciężko ale dam rade.

Akurat wysłałam dziś męża żeby zapytał o ten Conceive Plus i powiedzieli że 80zł za 30ml o_O
W ogóle coś mnie bierze jakieś przeziebienie i nie wiem teraz czy się starać dziś czy nie, boję do teraz wszystkiego bo nie chce kolejnego poronienia :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Między mną a moimi braćmi jest 11 lat różnicy. Na początku kiepsko to wszystko wyglądało, ale teraz super się dogadujemy :)

No 11lat to już wolałabym uniknąć ;)

ja mam 2 braci - 10 lat różnicy i w górę i w dół. Kontakt mamy taki sobie, ale to przez to, że jesteśmy rodzeństwem przyrodnim i w sumie nie było okazji do rodzinnych spotkań. Nie ma między nami więzi
też chcę uniknąć większej róznicy

reklama
No w dzisiejszych czasach jako rodzina wielodzietna lekko nie jest. Ja sobie dam radę, bardzo chcę, mąż i dzieci też ale najgorsza jest opinia publiczna. Z tym też sobie poradzę o ile będzie mi dane :)

Do góry