reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny Szybkie pytanie szybka odpowiedz[emoji3] jesli wczoraj mial peknac pecherzyk to jest sens sie dzis bzykac? ( nie chodzi mi o przyjemnosc [emoji23]) pytanie tylko czy napewno pekl [emoji848][emoji848] jest szansa na zaplodnienie w ciagu 24 h od pekniecia?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny Szybkie pytanie szybka odpowiedz[emoji3] jesli wczoraj mial peknac pecherzyk to jest sens sie dzis bzykac? ( nie chodzi mi o przyjemnosc [emoji23]) pytanie tylko czy napewno pekl [emoji848][emoji848]

Czy pękł to się można za 9 miesięcy dowiedzieć, a bzykać się nie zaszkodzi :D Mogło się przesunąć coś ;)

A z tym to nie ma akurat problemu :) zdjecia moge dodawac na fejsa itp itd :) u nich sie czuje jakbym do rodziny przyjezdzala sie zajmowac dzieckiem :) tacy kochani sa i od poczatku mamy super relacje[emoji14]jezdze z malym w odwiedziny do dzieciaczka ktorym sie wczesniej zajmowalam , na ogrodek do cioci , kolezanka,narzeczony lub mama czasem do mnie wpadaja :) takze spoko[emoji14]oni sie nawet martwią ze pewnie sie nudze i ciesza jak ktos mnie odwiedzi[emoji14]Tak mi sie trafilo dobrze[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A no chyba, ze tak :) wolalam napisac bo czasem czlowiek zrobi jakas glupote a potem za to ponosi niefajne konsekwencje (znane z autopsji ;) ).

Dziewczyny Szybkie pytanie szybka odpowiedz[emoji3] jesli wczoraj mial peknac pecherzyk to jest sens sie dzis bzykac? ( nie chodzi mi o przyjemnosc [emoji23]) pytanie tylko czy napewno pekl [emoji848][emoji848] jest szansa na zaplodnienie w ciagu 24 h od pekniecia?

Jeżeli wczoraj pęcherzyk pękł i uwolnił komórkę to już raczej jej nie ma po tylu godzinach :p Bo jajko chyba żyje 24 godziny, a przez 12 godzin jest zdolne do zapłodnienia.

A ja jestem smutna chyba zrezygnuje ja chce mieć dzidzia ale mąż jakoś tak słabo.:(

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz może nie jest pewien ale Ty się nie zniechecaj. Oni tak mają a później jak widzą dzidzie to wszystko by zrobili dla dziecka. Mój też Teraz na drugie średnio zdecydowany. Ale wiem że poprostu trudno mu podjąć decyzję. Mi bardziej zależy a jemu przyjdzie z czasem.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
7 lat ma? Co Was skusiło na trzecie po takiej przerwie? Ja też bym chciała trójkę, ale mąż nie bardzo i dupa..
No mam syna 8lat i córkę 7lat. My zawsze chcieliśmy mieć trójkę dzieci ale ja się nie zgadzałam na trzecie bo rzuciłam się w wir pracy. Nasza sytuacja zrobiła się stabilna no i postanowiłam że albo teraz albo nigdy. Duża różnica wieku u rodzeństwa ma swoje plusy i minusy a chcę mieć jeszcze jedno dziecko wiem że na mnie czeka tylko w czasie się przesunęło ;)

Do góry