reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Teraz tak tzn. Przed ciążą waga w normie 53-55kg przy wzroscie 168cm ale schudłam 5kg na początku dopiero tetaz przytylam 3kg...ale to dobry znak

NaturalnaMama tak robili i sie rozeszlo niestety ale na to nic mi nie zrobia jedyne co to przepisali paracetamol i kazali jak najwiecej lezec.

Luxi ojjj nie.Chociaz nie powiem chcialanym zeby rosl wolniej,byc moze zdjecie tego tak nie oddaje bo jest obciete ale teraz juz nie mieszcze sie ani w polary w ktorych jeszcze smigalam dwa tygodnie temu juz nie mowiac ze laze w odpietej kurtce bo nie oplaca sie kupowac na chwile.Polozna tez mowi ze brzuch jest za duzy ale pewno dlatego ze i wod mam sporo

No i Vivi ostatnio szybko rosnie az sie boje uslyszec jej wage jutro :confused:

Aschlee-duza dziewczynka będzie,moj tez był niemały bo 3460g niby normalnie ale 37tc i nawet lekarz powiedzial ze gdybym donisila do terminu to ponad 4by było...
Mysle ze przy twoich skurczach i zagrizeniu wczesniejszym porodem dobrze ze mała rośnie

Nie mam pojecia bo nie wpisali mi tego w karte ciazy a bylam troche zszokowana skokiem wagowym malej i albo nie mowili albo mowili a ja nie doslyszalamAle jutro tez maja sprawdzac i spojenie i blizne to konkretnie sie dowiem

reklama
Wlasnie powiem Ci ze odziwo nie mam rozstepow na brzuchu jedyne gdzie to na piersiach pod spodem zrobilo sie kilka.
Aczkolwiek jeszcze nic nie mowie bo nie wiadomo ile jeszcze pochodze i ile jeszcze sie rozrosne.

Do góry