i ciekawe jaka waga mlodej bedzie terazWlasnie powiem Ci ze odziwo nie mam rozstepow na brzuchu jedyne gdzie to na piersiach pod spodem zrobilo sie kilka.
Aczkolwiek jeszcze nic nie mowie bo nie wiadomo ile jeszcze pochodze i ile jeszcze sie rozrosne.
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aclschleeja brzuch mialammwielki i rozstępów nie mam a tylek i cycki byly troche wieksze to mam ful rozstępów ...trzymam kciuki zebys nie miała bo to nic ładnego
MlodaGosia
Aktywna w BB
ja niestety mam rozstępy po ciąży a miałam taki ładny brzuch
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Ja też mam rozstępy, niewiele, ale widoczne. I myślę sobie, że zamiast się nimi załamywać wystarczy zmienić myślenie
Happy, Asch piękne macie brzuszki :-)
Luxi tez mam rozstepy na nogach niestety, na udach zwłaszcza ;/ i troche na tylku tez.. i to nie przez ciążę.
Asch pytalas jak sie czuje - nie narzekam, całkiem niezle, czasem zgaga dokucza, czasem zaparcia, ale nie jest źle :-)
Luxi tez mam rozstepy na nogach niestety, na udach zwłaszcza ;/ i troche na tylku tez.. i to nie przez ciążę.
Asch pytalas jak sie czuje - nie narzekam, całkiem niezle, czasem zgaga dokucza, czasem zaparcia, ale nie jest źle :-)
Ostatnia edycja:
joł, kuzwa co za dzien, wstac z dupskiem nie moglam, dzien zaczelam wmuszonym sniadaniem (od czego ja kuzwa tyje skoro wmuszam zarcie) ha ha, musze robic dalej ta jeb.ana inwenture, nie mam checi na nic, Boze widzisz i nie grzmisz oooo
reklama