jakby w miejscu stanal co?Happy brzus piekny teraz bedzie rosl i rosl hihi
Luxi no ucisk na to spojenie juz mnie tak meczy ze 3 miesiace czasem najmniejszy ruch daje taki bol jakby mi te kosci pekaly i rozrywalo od srodka :/ sorki za opis
No to wklejam fote sprzed swiat i obrzarstwa
reklama
masz niedowage z tego co pamietam no nie?Aschlee-super brzusio! Wspolczuje bólu:/
Luxi-dzuen po porodzie 14kg mniej,no i zaraz po pologu zaczrl ćwiczyć...teraz tego nie zrobię bo chce miec pare kilo na +
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Teraz tak tzn. Przed ciążą waga w normie 53-55kg przy wzroscie 168cm ale schudłam 5kg na początku dopiero tetaz przytylam 3kg...ale to dobry znak
wazne, ze ta waga cos ruszyla w goreTeraz tak tzn. Przed ciążą waga w normie 53-55kg przy wzroscie 168cm ale schudłam 5kg na początku dopiero tetaz przytylam 3kg...ale to dobry znak
NaturalnaMama tak robili i sie rozeszlo niestety ale na to nic mi nie zrobia jedyne co to przepisali paracetamol i kazali jak najwiecej lezec.
Luxi ojjj nie.Chociaz nie powiem chcialanym zeby rosl wolniej,byc moze zdjecie tego tak nie oddaje bo jest obciete ale teraz juz nie mieszcze sie ani w polary w ktorych jeszcze smigalam dwa tygodnie temu juz nie mowiac ze laze w odpietej kurtce bo nie oplaca sie kupowac na chwile.Polozna tez mowi ze brzuch jest za duzy ale pewno dlatego ze i wod mam sporo
No i Vivi ostatnio szybko rosnie az sie boje uslyszec jej wage jutro
Luxi ojjj nie.Chociaz nie powiem chcialanym zeby rosl wolniej,byc moze zdjecie tego tak nie oddaje bo jest obciete ale teraz juz nie mieszcze sie ani w polary w ktorych jeszcze smigalam dwa tygodnie temu juz nie mowiac ze laze w odpietej kurtce bo nie oplaca sie kupowac na chwile.Polozna tez mowi ze brzuch jest za duzy ale pewno dlatego ze i wod mam sporo
No i Vivi ostatnio szybko rosnie az sie boje uslyszec jej wage jutro
NaturalnaMama
Fanka BB :)
Aschee jak duże to rozejscie? Ja też miałam i wiem jaki to ból, bardzo współczuję...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Aschlee-duza dziewczynka będzie,moj tez był niemały bo 3460g niby normalnie ale 37tc i nawet lekarz powiedzial ze gdybym donisila do terminu to ponad 4by było...
Mysle ze przy twoich skurczach i zagrizeniu wczesniejszym porodem dobrze ze mała rośnie
Mysle ze przy twoich skurczach i zagrizeniu wczesniejszym porodem dobrze ze mała rośnie
Nie mam pojecia bo nie wpisali mi tego w karte ciazy a bylam troche zszokowana skokiem wagowym malej i albo nie mowili albo mowili a ja nie doslyszalamAle jutro tez maja sprawdzac i spojenie i blizne to konkretnie sie dowiem
reklama