happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Luxi wstawie ci foto ale pozniej usune zeby nie smiecic. Zdjecie robione w 1 dzien 9tc czuli tydzien temu...super aktualnego nie mama.nie patrz tylko na twaz bo bez make up wygladam jak brzydka nastolatka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ło matko to moja bratowa taki w 12 tygodniu mialaLuxi wstawie ci foto ale pozniej usune zeby nie smiecic. Zdjecie robione w 1 dzien 9tc czuli tydzien temu...super aktualnego nie mama.nie patrz tylko na twaz bo bez make up wygladam jak brzydka nastolatka
mojej bratowej uciska Madzia w 6 miesiacu a co dopiero Tobie na koncowce heh, dasz foto brzuchola?Luxi no moje noce wygladaja tak ze klade sie kolo 23 bo o 23 biore leki potem co max 2 godziny wstaje na siku czasem ledwo dojde z lazienki do lozka i juz czuje ze mi sie chce a mala jak ma za malo miejsca przez pecherz to bez wachania wali po nim tak ze musze leciec biegiem bo boje sie ze inaczej sam peknie
Happy dawaj foto brzuszka.Moj juz tez ogromny.Czasem jak mam wstac czy dluzej chodzic to po prostu chce mi sie plakac bo boli i brzuch i kregoslup i najgorzej to rozchodzace spojenie.To jest bol nie do zniesienia czasem.
Teraz przed swietami waga byla + 13kg
PS dopiero teraz zobaczylam foteczki slicznie juz widac ze mieszka w nim Fasolis ale bardzo duzy nie jest
Aczkolwiek teraz to juz zacznie smigac z dnia na dzien
ale szybko poem zgubisz bos Ty chudziutkaLuxi-no wlasnie,pewnie bedzie tak jaz z Dennisem besze wygladac jak.w ciąży bliźniaczej