reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej Kobitki.

Ja w koncu wrocilam z wakacji. Bylo bosko:) pogoda dopisala:)

Wczoraj w koncu wyladowalam u lekarza. Nie u swojego bo moj olal temat i wyjechal na urlop wiec zapisalam sie do ordynatora w ostrowskim szpitalu. Bardzo mily lekarz wiec chyba zostane u niego. Dopatrzyl sie ze pecherzyk jest w jednym malutkim miejscu delikatnie odklejony. Ktos wie co to znaczy? I dostalam duphaston zeby niby sie przykleil i witaminki. Mam prowadzic normalny tryb zycia no i moge na basen chodzic. Poprosilam o l4 bo jest to dla mnie korzystniejsze finansowo. Bez problemu wypisal. Termin ustalil na 12 kwietnia. I na wizyte mam przyjsc 8 wrzesnia to wtedy katte ciazy zalozy. Serducho bilo i dziec pieknie rosnie tylko to odklejenie mnie martwi...ktoras mi naswietli temat?

Pozdrowionka :*

temp spadła z 36.88 na 36.84 czuło o 0.04 stopnia nadal utrzymuje się w górze to chyba dobrze no nie? testu narazie nie zrobię poczekam na rozwój sytuacji

Kotek87 jasne że dobrze. Temp taka jyż powinna się na tym poziomie utrzymać bo ja już chce gratulować. Na kiedy masz spodziewana termin @?
;-)
30 dc
powinnam dostac dziś ale miałam tez cykle 30 dn i raz w zeszłym roku miałam 32 i 34 więc wszystko może się zdarzyc .
w tym roku przewazały cykle 29 i 30 dniowe

Kotek to ja bym poczekała dzień lub dwa z testem. Chyba że masz możliwość zrobienia bety to będziesz już pewność 100%. Ja ogromnie Ci kibicuję i mocno trzymam kciuki:))

reklama
Kotek to ja bym poczekała dzień lub dwa z testem. Chyba że masz możliwość zrobienia bety to będziesz już pewność 100%. Ja ogromnie Ci kibicuję i mocno trzymam kciuki:))

Kamkaz dam rade ostatnio jak miałam plamienia to test robiłam po tygodniu więc wiesz ;-)
dziękuję Ci bardzo za kibicowanie i kciuki :)
Tak bardzo bym chciała żeby sie udało :)

Do góry