reklama
natka90
Fanka BB :)
Piękna i bestia (2014) - Filmweb
Polecam To wlasnie ten film. Moge linka do ogladania online podrzucic
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Polecam To wlasnie ten film. Moge linka do ogladania online podrzucic
natka90
Lodowke widzialam, ale to nie to samo jak juz wszystko jest zlozone na miejscu
kasiagaw
Hej Kobitki.
Ja w koncu wrocilam z wakacji. Bylo bosko pogoda dopisala
Wczoraj w koncu wyladowalam u lekarza. Nie u swojego bo moj olal temat i wyjechal na urlop wiec zapisalam sie do ordynatora w ostrowskim szpitalu. Bardzo mily lekarz wiec chyba zostane u niego. Dopatrzyl sie ze pecherzyk jest w jednym malutkim miejscu delikatnie odklejony. Ktos wie co to znaczy? I dostalam duphaston zeby niby sie przykleil i witaminki. Mam prowadzic normalny tryb zycia no i moge na basen chodzic. Poprosilam o l4 bo jest to dla mnie korzystniejsze finansowo. Bez problemu wypisal. Termin ustalil na 12 kwietnia. I na wizyte mam przyjsc 8 wrzesnia to wtedy katte ciazy zalozy. Serducho bilo i dziec pieknie rosnie tylko to odklejenie mnie martwi...ktoras mi naswietli temat?
Pozdrowionka :*
Ja w koncu wrocilam z wakacji. Bylo bosko pogoda dopisala
Wczoraj w koncu wyladowalam u lekarza. Nie u swojego bo moj olal temat i wyjechal na urlop wiec zapisalam sie do ordynatora w ostrowskim szpitalu. Bardzo mily lekarz wiec chyba zostane u niego. Dopatrzyl sie ze pecherzyk jest w jednym malutkim miejscu delikatnie odklejony. Ktos wie co to znaczy? I dostalam duphaston zeby niby sie przykleil i witaminki. Mam prowadzic normalny tryb zycia no i moge na basen chodzic. Poprosilam o l4 bo jest to dla mnie korzystniejsze finansowo. Bez problemu wypisal. Termin ustalil na 12 kwietnia. I na wizyte mam przyjsc 8 wrzesnia to wtedy katte ciazy zalozy. Serducho bilo i dziec pieknie rosnie tylko to odklejenie mnie martwi...ktoras mi naswietli temat?
Pozdrowionka :*
kamkaz
Kotek87 jasne że dobrze. Temp taka jyż powinna się na tym poziomie utrzymać bo ja już chce gratulować. Na kiedy masz spodziewana termin @?
;-)Kotek87 jasne że dobrze. Temp taka jyż powinna się na tym poziomie utrzymać bo ja już chce gratulować. Na kiedy masz spodziewana termin @?
30 dc
powinnam dostac dziś ale miałam tez cykle 30 dn i raz w zeszłym roku miałam 32 i 34 więc wszystko może się zdarzyc .
w tym roku przewazały cykle 29 i 30 dniowe
kamkaz
Kotek to ja bym poczekała dzień lub dwa z testem. Chyba że masz możliwość zrobienia bety to będziesz już pewność 100%. Ja ogromnie Ci kibicuję i mocno trzymam kciuki)
reklama
Kotek to ja bym poczekała dzień lub dwa z testem. Chyba że masz możliwość zrobienia bety to będziesz już pewność 100%. Ja ogromnie Ci kibicuję i mocno trzymam kciuki)
Kamkaz dam rade ostatnio jak miałam plamienia to test robiłam po tygodniu więc wiesz ;-)
dziękuję Ci bardzo za kibicowanie i kciuki
Tak bardzo bym chciała żeby sie udało