reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux a weź Ty te słoiki rzuć w cholerę. Ile Ty możesz dla dwóch osób robić?
Wzięłam dziś siostry córkę na spacer i do sklepu. Mała w czerwcu skończyła roczek. Widziała mnie z dwa razy w swoim życiu (ostatnio w styczniu). Nie płakała. Uśmiechała się. Siedziała w wózku spokojnie. I nawet w kolejce w sklepie nie marudziła.
Za to ludzie myślałam, że mnie zjedzą. I jedną babę chciałam aż pogonić, bo do wózka perfidnie zaglądała prawie, że łba tam nie wsadziła.
Już się śmiałyśmy z siostrą, że teraz to będzie, że ja mam dziecko
Wzięłam dziś siostry córkę na spacer i do sklepu. Mała w czerwcu skończyła roczek. Widziała mnie z dwa razy w swoim życiu (ostatnio w styczniu). Nie płakała. Uśmiechała się. Siedziała w wózku spokojnie. I nawet w kolejce w sklepie nie marudziła.
Za to ludzie myślałam, że mnie zjedzą. I jedną babę chciałam aż pogonić, bo do wózka perfidnie zaglądała prawie, że łba tam nie wsadziła.
u mnie wszystko ok musiałam poczekać aż wyreguluję mi się cykl więc staranka zawiesiłam teraz wznowiliśmy cykl wyregulowany więc dzialamymartwilam sie
Gratuluję tym co się udało zafasolkować:-)
trzymam kciuki za staraczki;-)
Lux a weź Ty te słoiki rzuć w cholerę. Ile Ty możesz dla dwóch osób robić?
no uwazaj jak plotki zaczna siac
u mnie wszystko ok musiałam poczekać aż wyreguluję mi się cykl więc staranka zawiesiłam teraz wznowiliśmy cykl wyregulowany więc dzialamy
Gratuluję tym co się udało zafasolkować:-)
trzymam kciuki za staraczki;-)
to super, to juz bedzie ostatnie dziecko?
na 4 zakończymy staranka :-)to super, to juz bedzie ostatnie dziecko?
a jak u Ciebie sytuacja się przedstawia?
reklama
cytrynowa_
Fanka BB :)
Lux a niech gadają.
Mojej mamie kiedyś ciążę wmawiali... Do tej pory rodzeństwa młodszego nie mam...
Mojej mamie kiedyś ciążę wmawiali... Do tej pory rodzeństwa młodszego nie mam...