reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hej:tak:
Kotek ja teraz tez się zaraz nie rzuce testować bo po co?jak jest to nie ucieknie a jak nie ma to choćby chciał to i tak się nie pojawi:no::-pszkoda kasiurke wywalac:tak:w czerwcu miałam stresa bo nie chciałam jeszcze ciąży z powodu ubezpieczenia którego jeszcze nie miałam i umowy( przedluzona mam na 3 lata:tak:)wiec robiłam testy jak szalona i bete:-)

Kacha87 i właśnie to jest dobre podejście, ja test miałam w domu ale do zrobienia i to 25dnia cyklu namówił mnie narzeczony bo już było po mnie widać że coś jest na rzeczy, latałam siku co 15minut, brzuch mnie bolał, piersi jak dwa bombowce i wyjęczał że mam robić no i miał racje :) ale na żadną bete nie leciałam a do lekarza umówiłam się dopiero 2-3 tyg później, żeby było już serduszko a nie tylko pęcherzyk. Potem oczywiście zanim doszło do wizyty to jeszcze ze 4 testy domowe zrobiłam ale tylko po to żeby sprawdzić czy krechy są mocniejsze no i tak po tygodniu od pierwszego bladziocha moj kubuś już megaśne krechy rysował :p

Kotek87 3mam kciuki aby sie nie pojawil zmora ;) Ale jak wiesz, ze ci sie cykle wydluzaja to sobie jeszcze spokojnie poczekaj ;)

Ja w 25dc robilam i wyszedl cien cienia, ale ja to nie cierpliwy czlowiek.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry