reklama
Jaki parszywie deszczowy dzien. Moje dziecko w nocy mi spac nie dalo bo ciagle plakal ze ktos mu misie kradnie ( koszmar 3 latka) a pozniej wstal zadowolony o 6 a ja taka spiaca jestsm.
Ktoras z dziewczyn pytala o to spanie w ciazy , teraz jestem zmeczona ale nie az tak w poprzedniej notorycznie przesypialam przystanek do pracy, nie bylam w stanie nie zasnac :-) . teraz w zasadzie jedynym objawem to te piersi mam takie uczucie hmmm mamy beda wiedzialy jak masz pelne piersi mleka i myslisz tylko o tym zeby przyatawic dziecko do piersi i ci ulzy a tu jeszcze ani mleko ani dziecko co mozna przystawic bo sie fasolkuje w brzuchu.
Ktoras z dziewczyn pytala o to spanie w ciazy , teraz jestem zmeczona ale nie az tak w poprzedniej notorycznie przesypialam przystanek do pracy, nie bylam w stanie nie zasnac :-) . teraz w zasadzie jedynym objawem to te piersi mam takie uczucie hmmm mamy beda wiedzialy jak masz pelne piersi mleka i myslisz tylko o tym zeby przyatawic dziecko do piersi i ci ulzy a tu jeszcze ani mleko ani dziecko co mozna przystawic bo sie fasolkuje w brzuchu.
madziolina_p
Fanka BB :)
Moj tez mi srednio dal spac, ale nakarmilam o 7 i taki byl marudny, co mu sie nie zdarza, bo on rano ma duzo energii i go polozylam w sypialni kolo siebie i zasnal odrazu ;-)
madziolina_p
Lux Ty to masz dobrych sasiadow hehe
Moja to wiecznie chodzi w nocy. Mniej więcej między 2 a 3 maszeruje ze swojego pokoju i ładuje się do naszego łóżka między nas. Nie powiem, żebym była wyspana jak się oboje z mężem na mnie cisną jak mam siłę to przechodzę do niej do łóżeczka i śpię z lekko podkurczonymi nogami ;D
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edytka hej kochana jak tam Twoje dzieciaki? Wyspalas się?
Dziekuje ze pytasz ,najstarszy juz w szkole ,maz go podwiozl a sredniak I najmlodszy jeszcze spia jesli chodzi o mnie to wczoraj zasnelam z najmlodszym po 22 juz spalam takze wyspana jestem ,meczy mnie delikatny katar ale mam nadzieje ze kilka dni bede Jak nowonarodzona ...
A u ciebie Jak tam ? Nasza przyszla mamusiu ;-)
madziolina_p
I tak codziennie przychodzi?
reklama