reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
Enej w ciąży mam często ból głowy i to takie kilkudniowe, jak juz bardzo nie moge wytrzymać to biorę apap ale dopiero przed snem, wtedy z rana wstaje i już jest ok, dużo wody pij i dotleniaj się, hormonki ciążowe szaleją 
Moj tez przychodzi do nas tak ok 3, zabieraja mi z tata cala koldre i zwykle spie pod kocem.
Moja to wiecznie chodzi w nocy. Mniej więcej między 2 a 3 maszeruje ze swojego pokoju i ładuje się do naszego łóżka między nas. Nie powiem, żebym była wyspana jak się oboje z mężem na mnie cisnąjak mam siłę to przechodzę do niej do łóżeczka i śpię z lekko podkurczonymi nogami ;D
Dziewczyny, mój ma 6 lat i ma cudowny pokój, ale i tak woli spać z nami. A ja nie mam nic przeciwko temu, bo uważam że skoro on czuje taką potrzebę bliskości ( jak śpi sam to budzi się co chwilę i jest niespokojny, z nami nie ma tego problemu ), to ja jako mama chcę taką potrzebę zaspokoić. Zresztą uwielbiam spać z nim

Martynekk
Zaciekawiona BB
Dzień doberek !
Dziewczyny przeprasza za moją nieobecność, w najbliższym czasie postaram się wszystko nadrobić
U mnie dużo się działo, zwolniłam się z Sowy, ubiegam się o staż kosmetyczny i wczoraj wróciłam ze szkolenia z Kalisza, od poniedziałku zaczynam staż w super salonie!!
Powinnam mieć czas płodny, a jutro owulacja a test owulacyjny negatywny? Tylko taka lekka kreseczka, na zdjęciu prawie niewidoczna
ciekawe jak jutro wyjdzie.
Dziewczyny przeprasza za moją nieobecność, w najbliższym czasie postaram się wszystko nadrobić
U mnie dużo się działo, zwolniłam się z Sowy, ubiegam się o staż kosmetyczny i wczoraj wróciłam ze szkolenia z Kalisza, od poniedziałku zaczynam staż w super salonie!!
Powinnam mieć czas płodny, a jutro owulacja a test owulacyjny negatywny? Tylko taka lekka kreseczka, na zdjęciu prawie niewidoczna

malinka_90
Aktywna w BB
Dzień dobry 
Byłam z Kasią u lekarza i to zwykły wirus lekarz powiedział,że w ciągu tygodnia powinno przejść. Dziś do pracy nie poszłam, a od poniedziałku moja mama na zmianę z teściową będą do Kasi przyjeżdżać i dzięki temu nie musze iść na zwolnienie. Bo pewnie zaraz miałabym rozmowę o zwolnieniu z pracy
Dziś 13 hehe mój mąż się śmiał, że chyba nawet z domu będzie bal się wyjść bo niewiadomo co ten piątek dla niego szykuje
Na 17 mam wizytę w klinice wiec proszę o kciuki. Miłego piątku trzynastego!
Byłam z Kasią u lekarza i to zwykły wirus lekarz powiedział,że w ciągu tygodnia powinno przejść. Dziś do pracy nie poszłam, a od poniedziałku moja mama na zmianę z teściową będą do Kasi przyjeżdżać i dzięki temu nie musze iść na zwolnienie. Bo pewnie zaraz miałabym rozmowę o zwolnieniu z pracy
Dziś 13 hehe mój mąż się śmiał, że chyba nawet z domu będzie bal się wyjść bo niewiadomo co ten piątek dla niego szykuje
Na 17 mam wizytę w klinice wiec proszę o kciuki. Miłego piątku trzynastego!
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Dzień doberek !
Powinnam mieć czas płodny, a jutro owulacja a test owulacyjny negatywny? Tylko taka lekka kreseczka, na zdjęciu prawie niewidocznaciekawe jak jutro wyjdzie.
![]()
A moze mialas owu wczesniej lub bedzie pozniej?
Malinka kciuki zacisniete!