reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Obiad wstawiony, małe pranie też. Jak słońce pójdzie na druga stronę to umyje okno w pokoju. A wieczorem wypiore firane i Tomek pomoże mi ja powiesić.

Enej w ciąży mam często ból głowy i to takie kilkudniowe, jak juz bardzo nie moge wytrzymać to biorę apap ale dopiero przed snem, wtedy z rana wstaje i już jest ok, dużo wody pij i dotleniaj się, hormonki ciążowe szaleją :)

Moj tez przychodzi do nas tak ok 3, zabieraja mi z tata cala koldre i zwykle spie pod kocem.

Moja to wiecznie chodzi w nocy. Mniej więcej między 2 a 3 maszeruje ze swojego pokoju i ładuje się do naszego łóżka między nas. Nie powiem, żebym była wyspana jak się oboje z mężem na mnie cisną :) jak mam siłę to przechodzę do niej do łóżeczka i śpię z lekko podkurczonymi nogami ;D

Dziewczyny, mój ma 6 lat i ma cudowny pokój, ale i tak woli spać z nami. A ja nie mam nic przeciwko temu, bo uważam że skoro on czuje taką potrzebę bliskości ( jak śpi sam to budzi się co chwilę i jest niespokojny, z nami nie ma tego problemu ), to ja jako mama chcę taką potrzebę zaspokoić. Zresztą uwielbiam spać z nim :tak: uważam, że sam dorośnie do tego, że będzie chciał spać sam ;-) jedynie kiedy chcemy obejrzeć jakiś film wieczorem to zasypia u siebie, ale później i tak przychodzi do nas :tak:

Dzień doberek !

Dziewczyny przeprasza za moją nieobecność, w najbliższym czasie postaram się wszystko nadrobić ;)

U mnie dużo się działo, zwolniłam się z Sowy, ubiegam się o staż kosmetyczny i wczoraj wróciłam ze szkolenia z Kalisza, od poniedziałku zaczynam staż w super salonie!!

Powinnam mieć czas płodny, a jutro owulacja a test owulacyjny negatywny? Tylko taka lekka kreseczka, na zdjęciu prawie niewidoczna :(:( ciekawe jak jutro wyjdzie.:confused:

1

Dzień dobry :)

Byłam z Kasią u lekarza i to zwykły wirus lekarz powiedział,że w ciągu tygodnia powinno przejść. Dziś do pracy nie poszłam, a od poniedziałku moja mama na zmianę z teściową będą do Kasi przyjeżdżać i dzięki temu nie musze iść na zwolnienie. Bo pewnie zaraz miałabym rozmowę o zwolnieniu z pracy :(
Dziś 13 hehe mój mąż się śmiał, że chyba nawet z domu będzie bal się wyjść bo niewiadomo co ten piątek dla niego szykuje;)
Na 17 mam wizytę w klinice wiec proszę o kciuki. Miłego piątku trzynastego!:D

reklama
Dzień doberek !

Dziewczyny przeprasza za moją nieobecność, w najbliższym czasie postaram się wszystko nadrobić ;)

U mnie dużo się działo, zwolniłam się z Sowy, ubiegam się o staż kosmetyczny i wczoraj wróciłam ze szkolenia z Kalisza, od poniedziałku zaczynam staż w super salonie!!

Powinnam mieć czas płodny, a jutro owulacja a test owulacyjny negatywny? Tylko taka lekka kreseczka, na zdjęciu prawie niewidoczna :(:( ciekawe jak jutro wyjdzie.:confused:

1

A moze mialas owu wczesniej lub bedzie pozniej?

Malinka kciuki zacisniete!

Do góry