reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

witam z rana, ja też padam ok 20 00 a potem od świtu tu siedze heh a dziś mam gości, najpierw wychodzimy coś zjeść i już sie martwie czy mi sie nie zwróci :p a potem mają przyjść do nas i ja nie wiem jak ja wysiedzę, chyba poprostu jak mi beret bedzie spadał to kulturalnie przeproszę i pójde spaciu :D

reklama
A znajomi wiedza?
Bedzie fajnie, zobaczysz!

Moj synek nie dal mi pospac, bo 6.30 byla pobudka :| ale on usypia o 20, wiec narzekac nie moge :-)
Dzis synek wedruje do babci, a my sie wyspimy :-)

Milego dnia dziewczynki!

wiedza, wpadaja pogadac o naszym ślubie w czerwcu, dla mnie teraz najlepsza pora na gości to 7 00 rano:) zaraz po śniadanku czuje sie najlepiej

Witam kobitki w piątek 13tego :* oby byl przewrotnie szczęśliwy :)

Gości o 7 :o wow ;d ja to tak z rana zanim sie wymaluje, wyszykuje to tak średnio sie nadaje do przyjmowania gości ;D
Natalia duże weselicho?;)

nie, przyjecie na ok 30-35 osób, ja mam tylko pół rodziny w zasadzie a moj M w większości wszyscy zagranicą i to daleko bo w USA, więc ściągamy tylko siostrę z Anglii i trochę znajomych, fajny lokal znalazłam, nie za duży, nie za mały:) od dziś równe 3 miesiące nam zostały do ślubu

Natalia od ktorego tygodnia wzmoglo Cie spanie? Bo mnie od wczoraj he nie moge sobie poradzic spalam od 20 do 6 , zjadłam sniadanie i znowu bym spac poszla...:szok:

kochana spanie razem z mdłościami sie pojawiło ok 5 tyg, i nadal padam na pysk tylko już tyle nie żygam, zdarza mi się 1-2 razy w tygodniu, a tak wybija 20 00 i ja już mówie dobranoc i przenosze sie do sypialni, wcześniej zdarzało mi się też podsypiać w dzień po pracy:)

A rozumiem tak kameralnie :) ale tez sympatycznie :) o to 13tego wesele, super :) tez mieliśmy w planach wesele 13tego wrzesnia ale z przyczyn technicznych (problemy z sala) musieliśmy przesunąć date :)

reklama
pewnie tak często jak mdłosci, ale są i kobiety które nic nie czują, ja osobiście wole czasem poczuć sie słabiej to przynajmniej wiem że wszystko gra, jakbym nic nie czuła to nie byłoby to komfortowe

Do góry