reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

13 września 2014 wybieraliśmy pierścionek zaręczynowy, okazało się że mam rozmiar 13ty i teraz nam wypadło przez przypadek że wesele 13ego, jak mi jeszcze dziecko 13-ego wyskoczy to bedzie komplet, aha i mój wujek zawsze mi mówił że w lotto często jak pada 13 to pada i 1, skreśliłam tak kupon i trafiłam piątke heh

reklama
Witam w ten cudowny I deszczowy dzien :-p
Mija mama urodzila Sie 13 I zawsze mowila ze dlatego miala przerabane zycie :-D

Natalia, a tak zupełnie z innej beczki. Czy ty mierzylas tempke i badalas szyjkę? Jeśli tak to robiłaś to do końca?

mruva ja nie skupiałam sie na takich rzeczach tylko na udanych baraszkowaniach i zaszłam od razu więc nawet mi do głowy nie przyszło badanie, mierzenie, łykanie czegoś, poprostu myśle że nakręcałoby to we mnie stres więc wolałam się bawić no i jak widać z efektem :p

Ja na początku też, ale potem mijał kolejny miesiąc i kolejny. I zaczęłam się nakrecac. Drugi cykl mierze i testy ovu sprawdzam. Jak widać bezowocnie. Jeśli badania wyjdą ok, to wina obwinie psychikę bo chciałam zajsc żeby od pracy odpocząć (zaczęło robić się w niej mało przyjemnie).

reklama
mnie to już instynkt rozsadzał, wszędzie zaczęłam widzieć wózki już poprostu świracja, wszystkie programy o ciążach oglądałam itp więc stwierdziłam że czas najwyższy bo już 30tka tuż tuż :p ale wziełam młodszego partnera, może w tym tkwi sekret

Do góry