reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux,

Oni uważają, że jak mieszkamy w mieście to nas stać. Przecież mieszkanie wynajmujemy. Jeszcze nie wiedzą, że jestem w drugiej ciąży, kupił lukasz drugi samochód i w czerwcu lecimy do Turcji - nikogo nie będzie obchodziło, że na te 10dni odkladalismy 6lat. W życiu nie uwierzą, że my kasy nie mamy na takie imprezy.

Powiedzą, że nie chcemy ich zaprosić i tyle.

Kami oni mają chore podejście. Nas też by raczej nie było stać na taka imprezę. Ale znając moich rodziców to oni by zapłacili, bo ich stać i w ogole dla wnuka zrobią wszystko. W przeciwieństwie do tesciowej :-/

Kami ja w Wawie mieszkam, ale podjedziemy po zalatwianiu w kosciele do 2 pobliskich knajp i sie zapytamy, bo tu moze taniej
Luxi- nie mam, zlobek... I jaki znak? ;-)
Dorek- ??? :p

Dziewczyny a zna sie ktoras na prawie pracy?
Ja mam dwíe umowy o prace i jedna z nich mi sie konczy z dniem konca macierzynskiego. Wiem, ze jak bym poszla na zw to umowa mi sie skonczy, a kase bedzie wyplacal zus, a co gdybym bedac na zw zaszla w ciaze i zw przeszloby bez zadnej przerwy na zw na ciaze? Zus dalej by wyplacal?

reklama
Do góry