reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

U mnie moich tez by było stać, ale oni raczej nie placiliby mi za chrzciny, a przynajmniej nigdy nic takiego nie proponowali wiec nie spodziewam się by było teraz inaczej :)

Jakoś to rozwiążemy, ale myślę że po prostu musimy postawić sprawę jasno, że to my płacimy i my rzadzimy. Nie mam zamiaru nabrać kredytów by chrzciny odpierdzielic niczym małe wesele :/

reklama
Kobitki czy Wy wiecie, że dziś dzień mężczyzn? Zamierzacie coś kupować Waszym chłopom? :)

Dorek jaki don żuan, tylko faktycznie problemy z matematyką ogromne, proponowałabym się cofnąć do podstawówki bo to dodawanie w zakresie 100 :)

Kami to nie popularne podejście ale ja np nie zamierzam zapraszać wszystkich z rodziny na chrzciny, m.in. ciotek, wujkow ani dziadków. Beda tylko moi i Rafała rodzice i chrzestni dziecka plus mój brat. I nikogo więcej - niech się obrażają, ja wiem, że nie stać mnie będzie na większą imprezę, a co więcej nocleg, bo jakby nie było wszyscy maja powyżej 100 km do nas. Będzie 8 osób dorosłych, 1 dziecko i nasza trójka i wystarczy.

My mojemu pierworodnemu zrobilismy wlasnie bardzo skromnie nasi rodzice i chrzestni mlodego i koniec. Poszlismy do resteuracji na obiad i tyle. Kami jak beda ci mowili ze was stac bo mieszkacie w miescie to im powiedz ze was stac na mieszkanie w miescie wlasnie dlatego ze nie trwonicie pieniedzy na niepotzrebne imprezy. To wasze dziecko i wy decydujecie .

reklama
nie znam się na prawie pracy Madzia kompletnie
co do imprez u mnie jest stała ekipa ok 15-18 osób w tym gromada dzieciarni która coś tam przekąsi i zaraz ich nie ma, ale my się trzymamy razem, gfdybym się mało widywala z jakimiś wujkami to bym nie zapraszała, tym bardziej że Kami jesteś w ciąży i wiadomo są wydatki na to a nie na mega imprezy

Do góry