reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Czesc Olcia co tam ?

Julka mi sie wydaje ze powinnas zaczerpnac opini innego lekarza ,roznie dziewczyny pisza na ten temat ...dla jednych to moze byc problem w zajsciu a inne powiedza ze to lekko podwyzszona prolaktyna jest ,ja sie nie znam ale wiem ze prolaktyna potrafi niezle namieszac ,dlatego poszlabym po porade do innego gina ;-)

reklama
No Edytka może to jeszcze nie koniec staranek :-p

Ja tam lubie staranka tylko zeby byly w koncu tego efekty :-D

Witam Was kochane! Tak Was tu dużo że jakoś trudno mi się ponownie wkręcić ...:szok:

Mi tez czasami sie ciezko wkrecic ,chociaz staram sie byc na biezaco ale jednak nie zawsze moge ,i jak dziewczyny zaczna produkcje z postami to trudno nadgonic :-p
Pisz co tam u Ciebie ? ;-)

edyta można powiedzieć że bez zmian , cykle mam bardzo krótkie po 23-25 dni. Teraz mam 8 dzień cyklu i już czuję mokro w gaciach. Ostatnie owulacje miałam w 12 dniu cyklu. Czekam do około 21 marca na @ , dzwonię do ginekologa i przed świętami czeka mnie laparoskopia...

reklama
edyta żeby sprawdzić czy mam drożne jajowody
Kami jak się czujesz ?
claudia beznadziejne , dużo, dużo, problemów

Nie mam siły się już starać, tamten cykl zupełnie odpuściłam. Cykle mam tak krótkie że mam dość, staram się od kwietnia a już zaliczam 13 cykl!!

Ostatnia edycja:
Do góry