reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Yes ty juz mialas 13 cykli a niektore maja tylko 2 w ciagu roku ...ja nie wiem co sie dzieje ze to wszystko od gorke musi zawsze byc

Kami szkoda ze ja nie moge skorzystac ale napewno inne dziewczyny beda zainteresowane ,ale i tak dzieki za linka ;-)

Hej kobitki,
za Wami nadążyć to nielada wyzwanie! :tak:

A więc tak.. Kinga - serdeczne gratulacje II kreseczek :) niby na zdjęciu ta druga mało widoczna, rozmazana - ale jest! Najważniejsze, że potwierdzone betą :)
Kami - dobrze, że udało Ci się ten samochód załatwić, autem dużo łatwiej i szybciej cośkolwiek pozałatwiać.
Lux, Claudia - współczuję teściowych - wrednych babofonów..
moja póki co ma sympatyczne i otwarte podejście do mnie i do naszego małżeństwa, trochę się wtrąca, ale nie aż na taką skalę by mi to przeszkadzało.. Obie z moją mamą wyczekują z utęsknieniem na wiadomość o powiększeniu rodzinki :)
Jołasia - powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka - co swoje, to swoje. Nikt się nie wtrąca, nie decyduje za nas.
Gaga - oby się u Ciebie nareszcie wyjaśniło czym spowodowane jest opóźnienie. Życzę, aby okazało się, że to wina jakiejś fasolki w brzuszku.

reklama
Ja jak zwykle powtarzam prośbę :tak:, aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY i te do, których niestety @ zawitała.

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo

Majdaczku,
termin spodziewanej @: przypada na 20.03
wiek: aktualnie jeszcze 24, ale już całkiem niebawem wejdzie na mnie 25 (niestety) ;/
co do cyklu starań, no u mnie troszeczkę inaczej to wygląda, bo póki co w zasadzie jeszcze tych starań tak realnie nie rozpoczęłam. Mój mąż już by chciał, najlepiej zaraz ale mnie wstrzymuje póki co kwestia pracy.. do końca czerwca mam umowę i chyba nie chciałabym wcześniej zachodzić w ciąże do póki sytuacja w pracy mi się nie wyklaruje.. po prostu martwię się o zwolnienie..
Zarejestrowałam się na forum i weszłam w dział staraczek, żeby się poradzić w kwestiach planowania ciąży, bo marzę o macierzyństwie :)
Także ja póki co - jeśli tak można - zostaję w poczekalni.

Do góry