reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/#!iii-etap---dbam-o-dziecko/c5xv
Dziewczyny mam dla was linka z pakietem zniżkowym do laboratorium diagnostyka na badania w czasie ciąży lub przed ciążą. Wystarczy wejść i.odpowiedzieć na pytanie i otrzymacie kupon na 99zl do wykorzystania w laboratorium diagnostyki
Zapisalam sie
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Yes ty juz mialas 13 cykli a niektore maja tylko 2 w ciagu roku ...ja nie wiem co sie dzieje ze to wszystko od gorke musi zawsze byc
Kami szkoda ze ja nie moge skorzystac ale napewno inne dziewczyny beda zainteresowane ,ale i tak dzieki za linka ;-)
Kami szkoda ze ja nie moge skorzystac ale napewno inne dziewczyny beda zainteresowane ,ale i tak dzieki za linka ;-)
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Czesc Wszystkim
Jak tam samopoczucia w ten paskudny dzień?
Hej u nas pieknie i slonecznie wiec samopoczucie cudowne :-)
Lilolo
Mam nadzieje, ze się wam przyda
Ja nie mogę skorzystać bo u mnie nie ma diagnostyki w mieście
Ja nie mogę skorzystać bo u mnie nie ma diagnostyki w mieście
gaga92
Zazdroszczę u mnie pochmurno i deszcz padaHej u nas pieknie i slonecznie wiec samopoczucie cudowne :-)
Hej kobitki,
za Wami nadążyć to nielada wyzwanie!
A więc tak.. Kinga - serdeczne gratulacje II kreseczek niby na zdjęciu ta druga mało widoczna, rozmazana - ale jest! Najważniejsze, że potwierdzone betą
Kami - dobrze, że udało Ci się ten samochód załatwić, autem dużo łatwiej i szybciej cośkolwiek pozałatwiać.
Lux, Claudia - współczuję teściowych - wrednych babofonów..
moja póki co ma sympatyczne i otwarte podejście do mnie i do naszego małżeństwa, trochę się wtrąca, ale nie aż na taką skalę by mi to przeszkadzało.. Obie z moją mamą wyczekują z utęsknieniem na wiadomość o powiększeniu rodzinki
Jołasia - powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka - co swoje, to swoje. Nikt się nie wtrąca, nie decyduje za nas.
Gaga - oby się u Ciebie nareszcie wyjaśniło czym spowodowane jest opóźnienie. Życzę, aby okazało się, że to wina jakiejś fasolki w brzuszku.
za Wami nadążyć to nielada wyzwanie!
A więc tak.. Kinga - serdeczne gratulacje II kreseczek niby na zdjęciu ta druga mało widoczna, rozmazana - ale jest! Najważniejsze, że potwierdzone betą
Kami - dobrze, że udało Ci się ten samochód załatwić, autem dużo łatwiej i szybciej cośkolwiek pozałatwiać.
Lux, Claudia - współczuję teściowych - wrednych babofonów..
moja póki co ma sympatyczne i otwarte podejście do mnie i do naszego małżeństwa, trochę się wtrąca, ale nie aż na taką skalę by mi to przeszkadzało.. Obie z moją mamą wyczekują z utęsknieniem na wiadomość o powiększeniu rodzinki
Jołasia - powodzenia w poszukiwaniu mieszkanka - co swoje, to swoje. Nikt się nie wtrąca, nie decyduje za nas.
Gaga - oby się u Ciebie nareszcie wyjaśniło czym spowodowane jest opóźnienie. Życzę, aby okazało się, że to wina jakiejś fasolki w brzuszku.
Czesc Wszystkim
Jak tam samopoczucia w ten paskudny dzień?
U mnie rano było pochmurno, nawet śnieg z deszczem padał. Ale w tej chwili słoneczko wyszło i zupełnie aura się zmieniła
reklama
Ja jak zwykle powtarzam prośbę , aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY i te do, których niestety @ zawitała.
Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.
Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo
Majdaczku,
termin spodziewanej @: przypada na 20.03
wiek: aktualnie jeszcze 24, ale już całkiem niebawem wejdzie na mnie 25 (niestety) ;/
co do cyklu starań, no u mnie troszeczkę inaczej to wygląda, bo póki co w zasadzie jeszcze tych starań tak realnie nie rozpoczęłam. Mój mąż już by chciał, najlepiej zaraz ale mnie wstrzymuje póki co kwestia pracy.. do końca czerwca mam umowę i chyba nie chciałabym wcześniej zachodzić w ciąże do póki sytuacja w pracy mi się nie wyklaruje.. po prostu martwię się o zwolnienie..
Zarejestrowałam się na forum i weszłam w dział staraczek, żeby się poradzić w kwestiach planowania ciąży, bo marzę o macierzyństwie
Także ja póki co - jeśli tak można - zostaję w poczekalni.